ثابت ماندن قیمت لبنیات، چای و روغن نباتی


طبق اعلام بانک مرکزی قیمت لبنیات، چای و روغن نباتی در حالی در هفته گذشته ثابت بودند که در بین مواد خوراکی سبزی‌های تازه و قند و شکر بیشترین افزایش را در بازار تهران به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش لقمه، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را در هفته منتهی به بیستم دی ماه سال 92 منتشر کرده است که طبق آن قیمت لبنیات، چای و روغن نباتی نسبت به هفته گذشته هیچ تغییری را نشان نمی‌دهد. هر چند لبنیات نسبت به هفته مشابه ماه قبل افزایشی 0.4 درصدی و قند و شکر افزایشی 1.5 درصدی داشته‌اند.

همچنین طبق این گزارش قیمت تخم مرغ، برنج، حبوبات، میوه‌های تازه، گوشت قرمز و گوشت مرغ نسبت به هفته قبل کاهش قیمت داشته و همچنین نرخ سبزی‌های تازه و قند و شکر افزایش داشته است.

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات تنها قیمت پنیر غیر پاستوریزه افزایش یافته و با بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بوده است.

قیمت تخم مرغ نیز 0.3 درصد کاهش یافته و برای هر شانه هزینه‌ای بین 7950 تا 10 هزار و 600 تومان در نظر گرفته شده است.

همچنین بانک مرکزی اعلام کرده بهای برنج داخلی درجه یک و درجه دو در هفته گذشته به ترتیب معادل 0.1 درصد و 0.5 درصد کاهش داشته است.

در گروه حبوبات نیز به جز لوبیا قرمز بهای سایر اقلام بین 0.1 تا 2.2 درصد کاهش داشته‌اند.

طبق این گزارش در میادین میوه و تره‌بار زیر نظر شهرداری برخی از میوه‌ها عرضه نمی‌شده و سایر اقلام نیز مانند میوه و سبزی تازه از نظر کیفی سطح پایینی داشتند.

در میوه فروشی‌های سطح شهر نیز بعضی از میوه‌ها مانند پرتقال‌، نارنگی، لیمو شیرین و هندوانه کاهش قیمت داشتند اما سایر اقلام این گروه با افزایشی بین 0.4 تا 2.3 درصدی روبرو بودند. نرخ سبزی‌های تازه نیز افزایش داشته است.

در بازار گوشت قرمز و سفید نیز تمامی اقلام کاهش قیمت داشتند و به این ترتیب در این هفته قیمت گوشت گوسفند 0.4 درصد، گوشت تازه گوساله 0.7 درصد و گوشت مرغ نیم درصد پایین آمده است.

همچنین در این هفته بهای قند و شکر نیز افزایش یافته اما چای خارجی و روغن نباتی بدون تغییر باقی مانده است.

در بازار خرده فروشی نیز بسیاری از قیمت‌ها یا با کاهش همراه بوده و یا ثابت مانده‌اند البته در این بین قیمت برخی از میوه‌ها و سبزی‌ها درصدی افزایش نشان می‌دهند.

در بین قیمت‌های کاهشی نیز پرتقال درجه دو و همچنین عدس و لپه بیشترین کاهش قیمت را در هفته گذشته تجربه کردند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6054 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ دي بازدید: 1817 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

  کاهش وزن با مصرف فیبر یک متخصص تغذیه گفت: مصرف فیبر با کمک به کنترل اشته...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!