افزایش صید فانوس ماهیان به 140 هزار تن تا 4 سال دیگر


رییس سازمان شیلات ایران گفت: از ابتدای سال 93 تا چهار سال آینده میزان بهره‌برداری از ذخایر فانوس ماهیان به 140 هزار تن افزایش می‌یابد و تعداد شناورهای صیادی برای توسعه بهره‌برداری صنعتی این گونه تا پایان سال 96 به 63 فروند می‌رسد.

به گزارش لقمه، حسن صالحی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای سیاست گذاری توسعه دربخش شیلات اظهارکرد: با اجرای طرح افزایش بهره‌برداری از منابع فانوس ماهیان اهدافی طی چهارسال آینده، صید از ذخایر دریایی و بهره‌برداری از ذخایر کمتر برداشت شده فرصت‌های جدیدی برای سرمایه گذاری، اشتغال و کاهش وابستگی کشور به واردات پودر ماهی موردنیاز در صنایع دامپروری کشور ایجاد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: صید فانوس ماهیان به شیوه صنعتی از سال 87 با صید سالانه 5100 تن آغاز و این رقم در سال 90 به 14 هزار و 750 تن رسید.

رییس سازمان شیلات ایران افزود: باتامین اعتبار موردنیازاین طرح و افزایش میزان صید فانوس ماهیان، ارزش اقتصادی صید این گونه از 490 میلیارد ریال در سال 93 به بیش از 3100 میلیارد ریال در پایان سال 96 خواهد رسید.

به گفته صالحی اجرای این طرح در سال آینده حدود 1650 میلیارد ریال و در سال 96 سال پایانی اجرا 2200 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی اظهارکرد: در صورت تامین اعتبارات موردنیاز از سال آینده به تدریج شناورهای صیادی به ناوگان صید این گونه ماهیان اضافه می‌شود به گونه‌ای که تعداد این ناوگان صید صنعتی به 63 فروند تا پایان سال 96 خواهد رسید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6065 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي بازدید: 2360 ساعت: 3:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چینی ها دریای جنوب را خالی از ماهی کردند ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 افزایش 57 درصدی صید فانوس ماهیان در هرمزگان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
3 صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
4 عید نوروز در جبهه ۱۳۹۰ دوشنبه ۲۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
با این پنج غذای معجزه آسا شکم خود را کوچک کنید تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند در کوچک شدن دور کمر افراد موثر باشند و در نتیجه منجر به سلامتی بیشتر آنها شود.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.