تولید 170 هزار تن کیوی/ هزینه بالای سردخانه‌ها اجحاف است


قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: امسال حدود 170 هزار تن کیوی از باغ‌های کشور برداشت شده که بیش از 80 درصد آن در استان مازندران و مابقی در استان‌های گیلان و گلستان تولید شده است.

به گزارش لقمه، عنایت الله بیابانی اظهار کرد: کیوی محصولی است که باغداران برای فروش آن بعضا از یک تا شش ماه نیاز دارند تا در سردخانه آن را نگهداری کنند اما سردخانه‌های کشور به دلیل محدودیت هر نرخی را برای خود تصویب می‌کنند و کشاورزان نیز مجبورند به این قیمت‌های بالا تن بدهند.

وی افزود: یکی از اجحاف‌هایی که در حق تولیدکنندگان کیوی می‌شود این است که اگر آن‌ها بخواهند محصولشان را یک ماه یا سه ماه در سردخانه نگهداری کنند باید حتما هزینه نگهداری کیوی را به مدت شش ماه به سردخانه‌داران بدهند و کسی نیست که در مقابل این بی قانونی پاسخگو باشد.

قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم کیوی حدود 2300 تومان در بازار است که نشان می‌دهد این محصول از نظر کیفی و کمی مشکلی ندارد.

بیابانی ادامه داد: ایران از نظر کیفیت بدون شک یکی از بهترین تولیدکنندگان کیوی در جهان است اما کشورهایی مانند نیوزلند‌،اسپانیا، ایتالیا و ... برترین تولیدکنندگان کیوی در جهان هستند.

به گزارش ایسنا، طی 9 ماهه امسال حدود بیش از 46 هزار تن ‌کیوی به ارزش بیش از 28 میلیون دلار به کشورهای متقاضی صادر شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6089 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي بازدید: 2910 ساعت: 2:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
2 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3 ایران یکی از قطب های تولید کیوی در جهان ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 توافقنامه‌ای با نیوزلند برای واردات کیوی امضا نکرده‌ایم ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
6 ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 بهترین نوشیدنی ها برای تقویت سیستم ایمنی در روزهای سرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
8 واکنش به واردات احتمالی کیوی/ما نیاز منطقه راتامین می‌کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
9 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 واردات کیوی از نیوزیلند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!