مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد


محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از مولتی ویتامین ها و مکمل های ویتامینی استفاده می کنند، یک سوم بیشتر از دیگر مادران در خطر سقط جنین قرار دارند.

به گزارش لقمه، تحقیقات دانشمندان نشان می دهد زنانی که برای باردار شدن تلاش می کنند و هم زمان از قرص های مولتی ویتامین استفاده می کنند، در خطر سقط جنین قرار دارند.

دانشمندان با بررسی 35هزار زن دریافتند، مصرف قرص های مولتی ویتامین به صورت منظم در شش هفته قبل از لقاح، تا 32 درصد احتمال سقط جنین را افزایش می دهد.

به گفته کارشناسان، میلیون ها زن در سراسر جهان از مکمل ها و قرص های مولتی ویتامین برای افزایش قوای جسمی و منابع حیاتی ویتامین ها و مواد معدنی بدن استفاده می کنند، تا بدین ترتیب شانس خود را برای بارداری موفق افزایش دهند.

به گفته دانشمندان، این یافته جدید نگرانی هایی را در مورد مصرف مولتی ویتامین ها به وجود می آورد؛ اما هنوز دلیل اینکه چرا مولتی ویتامین موجب سقط جنین می شود مشخص نیست.

این مطالعه که بزرگترین تحقیق در نوع خود به حساب می آید روی مادران دانمارکی متمرکز شده و توسط دانشمندان دانشگاه جنوب دانمارک، آرهوس و پیتسبورگ در آمریکا انجام شد.

به گفته محققان مصرف مکمل های ویتامینی یا مولتی ویتامین همواره به زنان توصیه می شود، اما با توجه به بررسی های انجام شده در شش هفته قبل از بارداری نباید از آنها استفاده کرد.

محققان می گویند برای شناسایی دلیل افزایش خطر سقط جنین با مصرف مولتی ویتامین ها مطالعات بیشتری مورد نیاز است. 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 6196 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 4350 ساعت: 5:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
2 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
3 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
4 باورهای غلطی که باید انها را بدانیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
5 چه کسانی باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 ارتباط شیر دادن به نوزاد با بیماری ام اس چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
7 آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
8 این خانم ها مولتی ویتامین نخورند ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان
9 ترک سیگار با این مواد غذایی ۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
10 رژیم بسیار خطرناک خام خواری ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
11 چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانه‌ای و اعلام نشد.