مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟


پایگاه خبری لقمه: نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، مصرف اسید فولیک یا مولتی ویتامین‌ها قبل یا در دوران بارداری، خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان را تا 75 درصد کاهش می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، کودکانی که مادرشان قبل از بارداری و در طول بارداری مکمل‌های ویتامین مصرف کرده بودند، به میزان قابل توجهی کمتر مبتلا به اوتیسم تشخیص داده شدند.

این تحقیقات که بر روی بیش از 45 هزار کودک صورت گرفته است، حکایت از آن دارد که مصرف اسید فولیک یا مولتی ویتامین‌ها قبل یا در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان را 75 درصد کاهش می‌دهد.

بر اساس نتایج به دست آمده از این مطالعه، مادرانی که مولتی ویتامین‌ها را تا دو سال قبل از بارداری مصرف می‌کردند نیز خطر ابتلا به اوتیسم را تا 61 درصد کاهش دادند.

این تحقیق بر اهمیت یک رژیم سالم قبل از بارداری تأکید می‌کند، زیرا نقص‌های جدی در سه هفته اول حاملگی ایجاد می‌شود.

به گفته محققان، درحال حاضر مصرف اسیدفولیک در طول بارداری برای پیشگیری بروز از نقایص تولد در قسمت نخاع و مغز توصیه می‌شود؛ اسیدفولیک نقش اساسی در رشد عصبی جنین داشته و کمبود ویتامین موجب ایجاد مرحله اولیه شروع اوتیسم در کودک می‌شود.

نتایج مطالعات قبلی نیز نشان می‌دهد، مصرف اسید فولیک از چهار هفته قبل بارداری و هشت هفته بعد از شروع بارداری در برابر اوتیسم محافظت می‌کند.

سرپرست و محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «این بازه زمانی مربوط به توسعه سیستم عصبی مرکزی است».

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌کند، تمام زنانی که در سنین باروری هستند، به مصرف مولتی‌ویتامین‌ها و اسیدفولیک برای جلوگیری از نقایص مادرزادی معمول و جدی که طی چهار هفته اول بارداری ایجاد می‌شوند، اقدام کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13825 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي بازدید: 3061 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
3 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
8 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
9 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
10 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.