شیرینی های قلبی رمانتیک و رنگارنگ


پای توت فرنگی دوست دارید یا پای بلوبری؟ این شیرینی های خوشمزه را می توانید در مهمانی یا برای عشقتان سرو کنید. آماده کردن مواد این شیرینی نیم ساعت وقتتان را می گیرد و در کل به 45 دقیقه زمان برای درست کردن آنها نیاز دارید.

 

مواد لازم:

•    1 فنجان توت فرنگی و بلوبری منجمد

•    نیم فنجان شکر

•    2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

•    1 بسته خمیر پای منجمد

•    1 فنجان پودر شکر (پودر قند)

•    2 قاشق غذاخوری شیر

•    1 تیوب ژل رنگ غذای قرمز یا آبی

 

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت داغ شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید.

2. در کاسه متوسطی میوه های منجمد، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی بدست آید و آن را کنار بگذارید.

 

3. هر کدام از دو خمیر پای را با قالب قلبی شکل، به 8 عدد قلب درآورید.

 

4. با قاشق یک چهارم از میوه را وسط چهار تا از قلب ها بگذارید. سعی کنید آب میوه روی خمیر نریزید.

 

5. چهار قلب دوم را روی قلب های اولی بگذارید و لبه های قلب ها را بچسبانید و محکم کنید. سپس با چنگال به لبه ها مدل دهید. آنها را روی سینی فر بچینید.

 

6. پای ها را حدود 10 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس از فر دربیاورید و فوراً روی سطحی بگذارید تا سرد شوند. با چاقو بقایای میوه ها را جدا کنید.

7. در کاسه کوچکی پودر شکر (پودر قند) و شیر را مخلوط کنید (اگر لازم شد کمی بیشتر شیر بریزید). با رنگ غذا این مخلوط را به دو رنگ دلخواه خود درآورید. آنها را به کیسه پلاستیکی منتقل کنید و یک گوشه آنها را ببرید تا بتوانید از هر کدام از رنگ ها روی پای ها بچکانید.

 

8. بگذارید این مخلوط که روی پای چکانده اید خودش را بگیرد و سپس آنها را سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6226 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۵ بهمن بازدید: 4180 ساعت: 1:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
9 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
10 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.