چگونه بازارهای صادراتی از دست رفته را احیا کنیم؟


مشکلات صادرات محصولات کشاورزی با تدبیر بیشتر قابل حل است و با لحاظ استراتژی صادرات محور، می‌توان بازارهای از دست رفته را مجددا در اختیار گرفت.

به گزارش لقمه، امیرحسین چیذری، عضو هیات علمی دانشگاه تهران اظهار کرد: کاهش هزینه‌های تولید، افزایش رقابت‌پذیری و بکارگیری استراتژی‌های متنوع در بازارهای هدف می‌تواند کشور ایران را به صادرکننده عمده محصولات کشاورزی در منطقه تبدیل کند.

وی افزود: در حال حاضر به دلیل بالا بودن هزینه‌های تولید، محصولات کشاورزی ما بعضا توان رقابت با محصولات مشابه خارجی را ندارند زیرا آنها با استفاده بهینه ازمنابع، هزینه‌های تولید را کاهش داده‌اند.

این کارشناس کشاورزی واردات بی‌رویه را ضربه به تولید کشاورزی دانست و گفت: در حال حاضر واردات محصولات کشاورزی به دلیل سودآور بودن مورد توجه واردکنندگان است که این مساله به تولید داخلی ضربه می‌زند.

چیذری با اشاره به فعالیت بنگاه‌های بازاریاب در کشورهای دیگر اظهار کرد: فعالیت این بنگاه‌ها ذخیره‌سازی، فرآوری، بسته‌بندی و بازایابی است. نمی‌توان از تولیدکنندگان توقع فعالیت بازاریابی داشت بلکه با واگذاری این فعالیت‌ها به بنگاه‌های بازاریابی به اقتصاد کشاورزی کمک خواهد کرد.

وی فعالیت در بازارهای هدف را مستلزم به‌کارگیری استراتژی‌های متنوع در هر بازار دانست و تاکید کرد: نیازها و خواسته‌های بازارهای هدف باید توسط بنگاه‌های بازاریاب به تولیدکنندگان منتقل شود.

این کارشناس کشاورزی تصریح کرد: مشکلات صادرات محصولات کشاورزی با تدبیر بیشتر قابل حل است که با لحاظ استراتژی صادرات محور می‌توان بازارهای از دست رفته را مجددا در اختیار گرفت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6392 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند بازدید: 1957 ساعت: 4:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
2 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
7 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
10 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.