مراقب بهداشت فردی باشید/ نگرانی از شیوع بیماریهای گوارشی


رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد در ایام نوروز مراقب بهداشت فردی و بیماریهای تنفسی باشند که هنوز فروکش نکرده است.

به گزارش لقمه، دکتر محمدمهدی گویا برای سلامت مردم و مسافران در ایام نوروز، گفت: در ایام نوروز بیماریهای گوارشی بیش از همه بیماریها شیوع می‌یابد و نگرانی اصلی ما نیز این بیماریهاست.

وی افزود: در ایام تعطیل مردم بیشتر در خارج از منزل هستند و غذای خانگی کمتر می‌خورند، همچنین احتمال دسترسی به آب آشامیدنی سالم در برخی مناطق میسر نیست.

گویا گفت: به همین دلیل آموزش و اطلاع‌رسانی را در زمینه بیماری‌هایی که در این ایام ممکن است شایع شوند، انجام می‌دهیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: بیماریهای تنفسی هنوز فروکش نکرده، بنابراین باید نسبت به آن حساس بود، چرا که شرایط آب و هوایی بر روی آن تأثیر خواهد گذاشت.
او گفت: توصیه ما به مردم این است که بهداشت فردی خود را رعایت کنند، به خصوص شست و شوی مناسب دست‌ها بسیار اهمیت دارد.

گویا گفت: مردم از خود درمانی به خصوص در سفر خودداری کنند، چرا که این کار ممکن است مشکل‌آفرین شود. به مردم توصیه می‌کنیم اگر به هنگام سفر مبتلا به بیماری شدند، به نزدیکترین مرکز بهداشت و درمان مراجعه کنند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :مهر

کد: 6405 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند بازدید: 2516 ساعت: 6:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
9 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
10 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.