خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند


یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، میوه‌ها و سبزی‌های مؤثر در کاهش ابتلا به سرطان گفت: روزانه باید حداقل 5 تا 9 واحد میوه و سبزی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان‌ها مصرف کرد.

به گزارش لقمه، سیدحسین داودی در گفت‌وگویی گفت: تغذیه در اصلاح بیماری‌ها و فرایندهای سرطان‌زا در هر مرحله از شرایط بیماری نقش دارد.

وی ادامه داد: رژیم غذایی دارای مهارکننده‌ها و تحریک‌کننده‌های مواد سرطان‌زا است به همین دلیل مثلاً آنتی‌ اکسیدان‌ها که شامل ویتامین ث، ویتامین E و سلنیوم است، جزء مهارکننده‌ها هستند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: چربی‌های موجود در گوشت قرمز یا ترکیبات ناشی از طبخ کردن گوشت با حرارت بالا در تحریک مواد سرطان‌زا مؤثر هستند.

داودی ادامه داد: میزان ابتلا به انواع سرطان‌ها(cancer) در افرادی که از فرآورده‌های گیاهی بیشتری در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند در مقایسه با سایر افراد کمتر است.

وی افزود: افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، حلق، حنجره، مری، ریه، معده، کلیه، تخمدان و مثانه همراه است.

این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: به همین ترتیب میزان رشد و تولید سلول‌های سرطان‌ کلون در گیاهخواران کمتر از افراد دیگر است و چون انواع میوه و سبزی کالری کمتری تولید می‌کنند منبعی سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و مواد بیولوژیک هستند.

داودی گفت: البته چاقی نیز یکی از فاکتورهای اصلی در افزایش خطر ابتلا به سرطان است بنابراین حفظ وزن در کاهش ابتلا به سرطان بسیار اهمیت دارد.

وی گفت: مواد ضدسرطان را می‌توان در گیاهانی مانند هویج، گوجه‌فرنگی و خوراکی‌هایی مانند چای سبز، مرکبات، لوبیا، تره فرنگی، موسیر، پیاز و سیر یافت.

این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: این مواد در تحریک آنزیم‌های از بین برنده مواد سمی و مواد سرطان‌زا نقش دارند اما آنچه مهم است باید روزانه 5 تا 9 واحد میوه و سبزی مصرف کرد تا در کاهش خطر ابتلا به این سرطان‌ها مؤثر باشند.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6522 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين بازدید: 3895 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.