اقشار آسیب پذیر سبد غذایی دریافت می‌کنند


با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر سبد غذایی متناسب با نیاز این افراد توزیع می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیهٔ جامعهٔ وزارت بهداشت گفت: یکی از اهداف فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها افزایش امنیت غذایی مردم به خصوص اقشار آسیب پذیر است برای اینکه اقشاری از جامعه نیازمند یارانهٔ غذایی هستند و باید سبد غذایی متناسب با نیازهای غذایی مردم تعیین شود.

وی گفت: البته ما از این یارانه‌ها برای برقراری امنیت در حوزهٔ غذا نیز استفاده می‌کنیم. باید توجه داشت که تنها بحث توزیع سبد غذایی مطرح نیست بلکه قطعا در کنار در نظر گرفتن سبد غذایی برای اقشار آسیب پذیر باید به ارتقای فرهنگ و سواد تغذیهٔ مردم بپردازیم، چرا که حتی طبقهٔ مرفه جامعه هم از نظر الگوی مصرف مواد غذایی مشکل دارند و این امر با دادن سبد غذایی حل نمی‌شود و باید فرهنگ سازی درستی صورت گیرد تا مردم بدانند که در سبد خرید و سفرهٔ خود چه چیزی را بگذارند.

عبدالهی با بیان اینکه با استفاده از معیار‌ها و ضوابط می‌توانیم نیازمندی‌های تغذیه‌ای اقشار آسیب پذیر را مشخص کنیم، تصریح کرد: در واقع سبد غذایی‌‌ همان سبد کالا است که البته هدفمند‌تر و جهت دار در اختیار مردم آسیب پذیر قرار می‌گیرد.

وی در خصوص اقلام این سبد غذایی اظهار داشت: هنوز اقلام آن مشخص نیست ولی قاعدتا باید به گونه‌ای باشد که انرژی و ریز مغذی‌های مورد نیاز بدن را تامین کند. به عنوان مثال به جای شکر باید اقلام غذایی مفیدی مثل حبوبات گنجانده شود.

وی خاطرنشان کرد: طی جلساتی که با همکاران مرتبط در تامین سبد غذایی داشتیم، ۱۵ اردیبهشت‌ماه اولین سبد کالا که توزیع می‌شود، اقلام آن متناسب با پیشنهادات وزارت بهداشت تعیین خواهد شد و اقشار آسیب پذیر نیز در اولویت گرفتن خواهند بود.

عبدالهی یادآور شد: اقشار آسیب پذیر کودکان زیر ۵ سال، مادران باردار، سالمندان، دانش آموزان در سن بلوغ هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6545 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين بازدید: 3031 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
2 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
3 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
4 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 چیستی و چرایی شهر سالم ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
8 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
9 لزوم بهره گیری از سامانه های نظارتی مستقل از سازمان ها و ظرفیت نیروی مردمی در مبارزه با فساد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ شهريور
10 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
11 آشنایی هرچه بیشتر جامعه فرانسه با فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...

  مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل باعث...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.