اقشار آسیب پذیر سبد غذایی دریافت می‌کنند


با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر سبد غذایی متناسب با نیاز این افراد توزیع می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیهٔ جامعهٔ وزارت بهداشت گفت: یکی از اهداف فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها افزایش امنیت غذایی مردم به خصوص اقشار آسیب پذیر است برای اینکه اقشاری از جامعه نیازمند یارانهٔ غذایی هستند و باید سبد غذایی متناسب با نیازهای غذایی مردم تعیین شود.

وی گفت: البته ما از این یارانه‌ها برای برقراری امنیت در حوزهٔ غذا نیز استفاده می‌کنیم. باید توجه داشت که تنها بحث توزیع سبد غذایی مطرح نیست بلکه قطعا در کنار در نظر گرفتن سبد غذایی برای اقشار آسیب پذیر باید به ارتقای فرهنگ و سواد تغذیهٔ مردم بپردازیم، چرا که حتی طبقهٔ مرفه جامعه هم از نظر الگوی مصرف مواد غذایی مشکل دارند و این امر با دادن سبد غذایی حل نمی‌شود و باید فرهنگ سازی درستی صورت گیرد تا مردم بدانند که در سبد خرید و سفرهٔ خود چه چیزی را بگذارند.

عبدالهی با بیان اینکه با استفاده از معیار‌ها و ضوابط می‌توانیم نیازمندی‌های تغذیه‌ای اقشار آسیب پذیر را مشخص کنیم، تصریح کرد: در واقع سبد غذایی‌‌ همان سبد کالا است که البته هدفمند‌تر و جهت دار در اختیار مردم آسیب پذیر قرار می‌گیرد.

وی در خصوص اقلام این سبد غذایی اظهار داشت: هنوز اقلام آن مشخص نیست ولی قاعدتا باید به گونه‌ای باشد که انرژی و ریز مغذی‌های مورد نیاز بدن را تامین کند. به عنوان مثال به جای شکر باید اقلام غذایی مفیدی مثل حبوبات گنجانده شود.

وی خاطرنشان کرد: طی جلساتی که با همکاران مرتبط در تامین سبد غذایی داشتیم، ۱۵ اردیبهشت‌ماه اولین سبد کالا که توزیع می‌شود، اقلام آن متناسب با پیشنهادات وزارت بهداشت تعیین خواهد شد و اقشار آسیب پذیر نیز در اولویت گرفتن خواهند بود.

عبدالهی یادآور شد: اقشار آسیب پذیر کودکان زیر ۵ سال، مادران باردار، سالمندان، دانش آموزان در سن بلوغ هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6545 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين بازدید: 3080 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
2 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
3 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
4 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 چیستی و چرایی شهر سالم ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
8 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
9 لزوم بهره گیری از سامانه های نظارتی مستقل از سازمان ها و ظرفیت نیروی مردمی در مبارزه با فساد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ شهريور
10 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
11 آشنایی هرچه بیشتر جامعه فرانسه با فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟