هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص داروهای تبلیغی در شبکه‌های ماهواره‌ای


سازمان غذا و دارو با اعلام گزارش مواردی از مرگ ناشی از مصرف برخی داروهای کاهش وزن تبلیغ شده در شبکه های ماهواره ای بار دیگر از خانواده‌ها خواست خود را طعمه این گونه تبلیغات که با سلامت جان آنها مرتبط است، نکنند.

به گزارش لقمه، در اطلاعیه ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به افزایش تماس‌های تلفنی با مرکز ملی اطلاع رسانی داروها و سموم وزارت بهداشت در خصوص مصرف داروهای تبلیغ شده در شبکه های ماهواره ای و گزارش مواردی از بستری در بیمارستان و مرگ ناشی از مصرف برخی از داروهای کاهش وزن از جمله فرآورده HERBAL SLIMMING به خانواده ها تاکید شده است: «تهیه دارو تنها باید از طریق سیستم دارویی کشور اعم از داروخانه ها و بیمارستانها صورت گیرد و حتی پزشک معالج هم مجاز به فروش دارو یا فرآورده های دارویی در مطب نمی باشد.

از آنجا که نظارت وزارت بهداشت بر داروهای ارائه شده از طریق داروخانه ها و بیمارستانها به واسطه کنترل دائمی شرکت های تولید کننده، وارد کننده و شرکت های پخش دارو صورت می گیرد، شهروندان بدون نگرانی مجاز می باشند داروی مورد نیاز خود را از طرق ذکر شده تهیه و مصرف نمایند.

از آنجا که فروش و تبلیغ داروهای تبلیغ شده از طریق ماهواره صرفاً جنبه سودجویی دارد، اغلب با ادعای دارا بودن مجوز وزارت بهداشت، مصرف کنندگان را ترغیب به تهیه و مصرف، فرآورده های خود می نمایند.

تمام نقل و انتقالات و روش فروش این فرآورده ها از طریق تماس تلفنی و ارسال با پیک صورت می گیرد و این خود گواه بدون پشتوانه بودن و عدم صحت اطلاعات ارائه شده می باشد.»

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان ضمن هشدار به هموطنان بار دیگر تاکید کرده که مسوولیتی را در قبال عوارض ناشی از تهیه و مصرف خودسرانه این فرآورده ها برعهده نخواهد گرفت و از خانواده ها درخواست کرده خود را به عنوان یک طعمه در دام این گونه تبلیغات که متاسفانه با سلامت جان آنها مرتبط است، گرفتار نکنند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6559 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين بازدید: 1887 ساعت: 10:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.