11 فرآورده غذایی نشان ایمنی و سلامت دریافت کردند


در نهمین مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت، یازده فرآورده غذایی موفق به کشف این نشان شدند.

به گزارش لقمه، در این مراسم دکترهدایت حسینی مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در راستای ارتقا امنیت غذایی در کشور گفت: اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولیدی‌هایی صورت می‌گیرد که در این راستا حرکت می‌کنند.

وی ایجاد فضای رقابتی، تشویق تولیدکنندگان و امکان شناسایی محصولات غذایی و آشامیدنی سلامت محور توجه مصرف‌کنندگان را از اهداف اعطای این نشان دانست و گفت: نشان ایمنی و سلامت از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدی‌ها داده می‌شود. این نشان به صورت یک سیب سبزرنگ که تیک سلامت روی آن وجود دارد به صورت برچسب روی محصول قرار می‌گیرد.

به گفته مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، عدم استفاده از مواد شیمیایی، به حداقل رسیدن کالری و ترکیبات مخاطره‌آمیز مثل نمک، اسید چرب فراوان و بهبود ارزش تغذیه‌ای از معیارهای بررسی فرآورده‌های غذایی برای اعطای نشان ایمنی و سلامت است.

حسینی همچنین با بیان اینکه تاکنون این مراسم در 8 مرحله برپا شده است، گفت:‌ در طول این 8 مرتبه به 87 فرآورده غذایی نشان اعطا شده است و بیشترین گروهی که توانستند نشان سلامت را در ایران دریافت کنند فرآورده‌های لبنی بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، دوغ گرمادیده بدون گاز غنی شده با ویتامین D3 ،‌ شیر پاستوریزه نیم چرب غنی شده با ویتامین D3، ماست پروبیوتیک نیم چرب،‌ پنیر پروبیوتیک کم چرب، ماست پاستوریزه پروبیوتیک کم چرب، پنیر پاستوریزه کم چرب، آب انار ارگانیک، سرکه بالزامیک، روغن زیتون بکر، ماکارونی با آرد سمولینا، غلات صبحانه دارای انواع ویتامین، املاح و فیبر فرآورده‌هایی بودند که امروز موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت شدند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6604 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 1608 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
8 روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
11 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.