گلایه وزیر بهداشت از اظهارنظرهایی که توقعات را بالا برده است


وزیر بهداشت با اشاره به اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانه‌ها از برخی اظهارنظرها گلایه کرد و گفت: افرادی که در این حوزه مسئولیت نداشتند وعده‌هایی دادند که در کوتاه مدت محقق شدنی نیست.

به گزارش لقمه، دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی در مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت با بیان مطلب فوق اظهار کرد:‌ نظارت ما عمدتا متوجه واردات است که بر مواد غذایی وارداتی نظارت سختگیرانه‌ای اعمال می‌شود. در داخل کشور نیز در مقدمه کار سخت گیر هستیم اما بعد دستگاه‌های نظارتی وجود ندارد تا در بازار فعال باشند. ساختارهایمان نیز قدیمی است.

وزیر بهداشت در ادامه از تشکیل نخستین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دولت یازدهم خبر داد و گفت: این جلسه یکشنبه هفته آینده با حضور رییس جمهور برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این شورا عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری برای غذای مردم است، گفت: تشکیل جلسات این شورا نشان می‌دهد که علاوه بر توجه وزارت بهداشت در این حوزه از حمایت رییس جمهور و وزرای مرتبط نیز برخوردار هستیم.

وی با اشاره به وعده‌های رییس جمهور در حوزه سلامت اعلام کرد: امسال هفته سلامت نداریم بلکه سال سلامت داریم که با ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت توسط رهبری تکمیل شد.

گلایه وزیر بهداشت از اظهارنظرهایی که توقعات را بالا برده است

وزیر بهداشت در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانه‌ها از برخی اظهارنظرها گلایه کرد و گفت: افرادی که در این حوزه مسئولیت نداشتند وعده‌هایی دادند که در کوتاه مدت محقق شدنی نیست. هرچند تغییراتی جدی در حوزه سلامت بوجود خواهد آمد و امیدواریم در نیمه دوم سال 93 شاهد تلاش همکارانمان در سراسر کشور برای خدمت رسانی در این حوزه باشیم.

وی با اشاره به مراسم اعطای نشان سلامت و ایمنی گفت: امروز اینجا جمع شده‌ایم تا کسانی را که در زمینه تولید محصولات سالم به مردم کمک می‌کنند، تشویق کنیم.

50 درصد مرگ‌ها به علت سکته قلبی و مغزی است

دکتر هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه امروزه بیماری‌های غیرواگیر در کنار بیماری‌های واگیر چالش‌هایی را ایجاد کرده است، گفت: 50 درصد مرگ‌ها در کشور به علت سکته قلبی و مغزی است که ناشی از مصرف نامناسب غذا و نمک است. نمک مصرفی در کشور ما دو و نیم برابر مصرف توصیه شده است.

وی ادامه داد:‌ مصرف شکر نیز در کشور 38 درصد بیش از مصرف استاندارد است.

وزیر بهداشت همچنین با اشاره به عادت‌های غذایی نامناسب و استفاده از اسیدهای چرب در غذاها گفت: علی رغم همه تلاش‌هایی که از سال 83 تاکنون صورت گرفته است باید سعی کنیم این مواد مضر را از مواد غذایی بزداییم.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که مردم محروم نیز در جریان این آمار قرار بگیرند و آگاهی یابند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6606 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 2045 ساعت: 3:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
2 محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
3 اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
4 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
5 توزیع میوه عید از 20 اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
6 رییس کمیته پدافند غیر عامل وزارت بهداشت منصوب شد ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 هنر در حوزه سلامت معجزه می‌کند/ جشنواره سلامت رقیب جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 8 انتصاب جدید وزیر بهداشت بعد از رای اعتماد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
9 وزیر بهداشت روز پزشک را به تمامی همکاران تبریک گفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 آرای موافق سیزدهمین وزیر بهداشت ایران کاهش یافت، ولی ابقا شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11 درددل‌های میوه‌فروشی که چهره انتخابات شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
گران‌ترین غذای جهان چیست؟ لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.