قیمت جدید نان تا دو ماه دیگر تعیین می شود


رییس سابق اتحادیه نانوایان گفت: پس از تعیین قیمت حامل‌های انرژی از دو ماه آینده برای افزایش قیمت نان تصمیم گیری می‌شود.

به گزارش لقمه، حسین نظری با بیان این‌که سال 1392 هم سپری شد و دولت هیچ تصمیمی برای قیمت نان نگرفت از احتمال افزایش قیمت نان در خرداد ماه امسال خبر داد.

وی با اشاره به این‌که زمانی که دولت عوض شد نانوایان متقاضی افزایش قیمت نان بودند ولی دولت اعلام کرد که چون تازه روی کار آمده نمی‌تواند تا پایان سال نرخ جدید برای نان اعلام کند خاطرنشان کرد: به همین دلیل تاکنون هیچ قیمتی برای نان تعیین نشده است.

رییس سابق اتحادیه نانوایان با بیان این‌که در سال جاری نیز ما مجددا متقاضی افزایش نرخ نان شده‌ایم، گفت: ولی دولت به ما اعلام کرده است که به دلیل اجرای فاز دوم هدفمندی‌ یارانه‌ها فعلا قیمت نان افزایش نمی‌یابد و پس از تعیین قیمت جدید برای حامل‌های انرژی قیمت نان اعلام می‌شود.

او با تاکید بر این‌که براساس موضوعات مطرح شده بین اتحادیه و دولت قیمت جدید نان تا دو ماه آینده مشخص خواهد داشت، اظهار کرد: در حال حاضر از آنجایی که قیمت نان برای نانوایان مقرون به صرفه نیست نانوایی‌ها مجبورند شانه‌ها را کوچک کرده و نان کنجدی به فروش برسانند. این در حالی است که بسیاری از نانوایی‌ها در حال ورشکستگی هستند.

رییس سابق اتحادیه نانوایان در ادامه درباره کیفیت نان‌ها با تایید این موضوع که کیفیت نان‌های سنتی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: زمانی که قیمت آرد آزاد و یارانه آن برداشته شد رقابت بین کارخانه‌ها و نانوایی‌ها ایجاد شد ولی الان دوباره آرد سهمیه‌ای شده و رقابت از بین رفته و کیفیت آرد کارخانه‌ها و به تبع آن کیفیت نان نانوایی ها کاهش یافته است.

وی با بیان این‌که شرکت بازرگانی دولتی ایران باید به کار کارخانه‌های آرد نظارت کند، بیان کرد: در حال حاضر آرد خوب و با کیفیت به مکان‌های صنعتی نظیر کارخانه ماکارونی، نان‌های صنعتی و شیرینی فروشی‌ها داده می‌شود.

نظری افزود:‌ با همین روند، کارخانه‌ها آردهای با کیفیت پایین را به نانوایی‌های سنتی می‌فروشند بنابراین آرد سهمیه‌ای بر کیفیت نان تاثیر منفی داشته است.

رییس سابق اتحادیه نانوایان در پایان با تاکید بر این‌که شرکت‌ بازرگانی دولتی باید فعال‌تر شده و نظارت خود را بیشتر کند، گفت: باید با هر کارخانه‌ای که آرد با کیفیت به نانوایی‌ها نمی‌دهد برخورد شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6612 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت بازدید: 1670 ساعت: 1:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
7 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
11 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.