دستور تهیه جوجه چینى


جوجه چینی را می توانید به آسانی و با مقداری فیله مرغ تهیه کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ: 500 گرم
پودر سوخاری: به میزان لازم
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
نمک: کمی به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم


طرز تهیه:

مواد لازم براى مرینیت كردن فیله ها:

پیاز رنده شده درشت یك عدد
عسل یك قاشق غذاخوری
نمك وادویه دلخواه ( زنجبیل تازه .. سیر ..... )
زعفران دم شده یك قاشق غذاخوری غلیظ


فیله هاى مرغ را در یك كیسه پلاسیك با این مواد تركیب كرده و براى حداقل دوساعت در یخچال قرار دهید.

 

طرز تهیه پودر سوخاری:

من پودر سوخارى را خودم تهیه میكنم : به این شكل كه نان باگت را به قطعات باریك برش میدهم ودر فر داغ قرار داده تا كمى برشته شوند وبعد از اینك خوب در محیط خنك شدند ... داخل غذا ساز ریخته وچند بار آن را خورد میكنم تا یكدست شوند در نهایت داخل یك سبدبا سوراخ هاى خیلى ریز ریخته تا یكدست شوند (الك كردن ).... وكنار گذاشته وبسته به نیازم به مقدارى از آن نمك وادویه اضافه میكنم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را كنار گذاشته براى مصارف شیرنى پزى ....

 

طرز تهیه جوجه چینى

فیله هاى مرینیت شده را بیرون آورده وداخل آنها سیخ چوبى كرده وكنار میگذارم. سفیدهء تخم مرغ را با كمى نمك خوب میزنم تا كف كند ( در صورتى كه دوست داشته باشید كمى هم زعفران وفلفل ) وكنار دستمان قرار میدهیم براى راحتى كار میشود این سفیده را درون یك بشقاب تخت بریزید ....

خوب اول فیلهء به سیخ كشیده را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد در پودر سوخارى. بعد دوباره درون سفیده قرار دهید و بعد از آن داخل روغن فراوان و داغ سرخ كنید.

بعد فیله ها را روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافهء آن برود و در كنار سبزیجات وسس دلخواه نوش جان كنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6635 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت بازدید: 3761 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
5 لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
6 اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
7 وقتی صاحب برند قاتل می شود! ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ اسفند
8 نابسامانی‌ها در بازار جوجه/ اراده برای برخورد با واحدهای متخلف و دلال بازی نیست ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۷ دي
9 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
10 درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
11 دلایل افزایش قیمت جوجه یک روزه/ تصمیم ستاد تنظیم بازار برای جوجه ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوه‌ای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.