همکاری دارویی ایران و روسیه


وزیر بهداشت کشورمان در دیدار با همتای روسی خود درباره تولید مشترک داروی ام اس و همچنین صادرات دارو از ایران به روسیه و استفاده از تجهیزات پزشکی تولید ایران در روسیه با خانم ورونیکا گفتگو کرد .

به گزارش لقمه، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت با خانم ورونیکا اسکوارتسووا وزیر بهداشت روسیه و همچنین آقای مارک دیبویل رئیس صندوق جهانی مبارزه با ایدز، مالاریا و سل دیدار کرد .

وی این گفتگو را بسیار نتیجه بخش و امیدوار کننده خواند و گفت: از نظر پیشرفت های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران و روسیه نزدیکی علمی دارند و می توانند در بسیاری از این پژوهش ها به یکدیگر کمک کنند .

هاشمی در دیدار با رئیس صندوق جهانی مبارزه با ایدز، مالاریا و سل گفت : ایران به دلیل همسایگی با پاکستان و افغانستان سالهاست که قربانی بیماریهای مالاریا و سل بوده که از این کشورها به ایران سرایت کرده است .

وی همچنین گفت : علاوه بر این سه بیماری هر سال در ایام گرم بیماری وبا نیز از افغانستان و پاکستان به ایران سرایت می کند و منشاء این بیماریها همواره در این دو کشور قرار دارد.

هاشمی از آقای مارک بیبول خواست با توجه به تغییر مدلهای بیماریهای واگیر دار در منطقه و همچنین تغییر شیوه سرمایه گذاری این صندوق در کشورها نگاه ویژه ای به ایران داشته باشد.

در این دیدار رئیس صندوق جهانی مبارزه با ایدز ، مالاریا و سل نیز با بیان اینکه خود متخصص بیماریهای عفونی است گفت: ما همواره از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با بیماریها در منطقه تقدیر می کنیم و من شخصاَ پیشرفت های متعددی را در ایران احساس می کنم ولازم می دانم برای کاهش مشکلات مردم این کشور بیشتر خرج کنیم.

وی همچنین به همکاری قبلی ایران و این صندوق در مبارزه با ایدز اشاره کرد و افزود: پیشرفتهای شما در زمینه کنترل ایدز نیز چشمگیر است و این موجب همکاری بیشتر ما با یکدیگر خواهد شد.

آقای دیبویل ابراز امیدواری کرد بزودی به تهران سفر کند و گفت: مدتی است که این سفر را در برنامه های کاری خود قرار داده ام.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 6803 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 2717 ساعت: 4:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
8 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
9 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

  رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.