پخت و پز روی آسفالت!


«صندوق جهانی طبیعت» (WWF) برای نشان دادن معضل جدی «گرمای جهانی» به مردم، دست به یک اقدام ابتکاری در پاراگوئه زده است.

به گزارش لقمه، صندوق جهانی طبیعت در پاراگوئه با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به مشکل «گرمای جهانی»، یک نمایشگاه طبخ غذای خیابانی راه انداخته که غذاهای موجود در فهرست غذای آن با حرارت آسفالت کف خیابان طبخ می‌شوند.

بله درست شنیدید. گروهی از آشپزهای WWF در پاراگوئه غذا را با حرارت کف خیابان طبخ کرده و به مردم عرضه می‌کنند. این یک رویداد بسیار جالب است زیرا برای پختن غذا به هیچ اجاق گازی نیاز نیست. اما سوال اصلی اینجاست که چرا این رویداد برگزار شده است.

به گزارش «بیزاپیک»، پاراگوئه یکی از گرمترین کشورهای جهان است و شهر «آسونسیون»، پایتخت این کشور نیز در زمره گرمترین نقاط روی زمین است. شاید بگوئید که دمای هوا در این کشور پیش از این هم بالا بوده اما وقتی 80 درصد از جنگل‌های بومی طی 50 سال گذشته نابود شده‌اند، این فقدان تاثیر خود را به صورت مستقیم یا غیرمستقیم روی دمای زمین می‌گذارد.

گرمای جهانی زمین یک مشکل جدی است که برای افزایش آگاهی عمومی نسبت به این معضل، سازمان‌ها باید در اطلاع‌رسانی به مردم در مورد این مشکل خلاق‌تر باشند و اکنون صندوق جهانی طبیعت پاراگوئه به بهترین شکل این کار را انجام داده و این ضرب‌المثل را تداعی می‌کند که «دو صد گفته چو نیم کردار نیست.»

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6940 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد بازدید: 2260 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

  بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.