ارزانی هندوانه؛ زنگ خطری برای تولیدکنندگان!


رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان تاکید کرد: اتفاقات امسال غیر قابل پیش بینی بود به گونه‌ای که قیمت طالبی و هندوانه به قدری کاهش یافته که به کرایه و هزینه آن‌ها نمی‌ارزد و این خطر بزرگی برای تولید ما محسوب می‌شود.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران اظهار کرد: متاسفانه تولیدکنندگان همچنان سنتی عمل می‌کنند و کشاورزان هر زمینی را که ماسه‌ای بوده و بستر خوبی برای هندوانه باشد کار کاشت را انجام می‌دهند ولی به اعتقاد من وزارت جهاد که نیاز مصرف را مشخص می‌کند باید در این زمینه به طور جدی عمل کنند.

وی ادامه داد: همچنین فعالان و تعاونی‌های روستایی می‌توانند در این زمینه وارد شده و براساس نیاز مناطق میزان تولید را مشخص کنند.

وی با تاکید بر اینکه با تعیین نیاز مصرف شاهد اینگونه ناهماهنگی‌ها نخواهیم بود، اظهار کرد: به دلیل تولید ناهماهنگ قیمت برخی میوه‌ها به اندازه‌ای کاهش یافته که در حال حاضر هر کیلو هندوانه در میادین به قیمت 200 تومان نیز به فروش می‌رسد.

رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان ادامه داد: قیمت هندوانه تا پایان سال پایین بوده و تا چند روز آینده هندوانه همدان نیز وارد می‌شود که که ارزان‌ترین هندوانه است.

مهاجران در ادامه گفت: در حال حاضر هر کیلو آلبالوی درجه یک 3500 تومان، زرد‌آلوی شیراز 8000 تومان، زردآلوی شاهرود 4000 تومان، گیلاس براساس درجه بندی دو تا 10 هزار تومان، انگور یاقوتی ورامین 3000 تومان و انگور یاقوتی درجه یک که از زابل و قصرشیرین وارد می‌شود 10 هزار تومان است.

وی اظهار کرد: هر کیلو سیب گلاب 8000 تومان، سیب‌زمینی 1000 تومان، پیاز 400 تا 700 تومان بوده و موز حدود 800 تومان ارزان‌تر شده و در حال حاضر به قیمت 3500 تا 4000 تومان به فروش می‌رسد، همچنین هر کیلو گوجه فرنگی 800 تومان و خیار 1200 تومان در میادین به فروش می‌رسد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6994 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد بازدید: 3309 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ در تمام سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، قفسه‌ای پر از انواع تنقلات ترش دیده می‌شود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمی‌افتد.
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.