صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
دکوراسیون
>
تأثیر رنگ در آشپزخانه
تأثیر رنگ در آشپزخانه
آشپزخانه یكی از مهمترین بخشهای هر خانه است كه فعالیتهای بسیاری در آن انجام میشود. بنابراین، با اطمینان خاطر میتوانید از رنگهای روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه میآورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابلهایی میان رنگها پدید آید، میتواند منظرهی آشپزخانه را مدرن كند.
امروزه آشپزخانه بیش از گذشته بخشی از خانه شده است كه اهل خانه در آن به سر میبرند، این اتاق دیگر تنها مكانی برای تهیه غذا نیست و حتی آشپزخانههایی كه بزرگترند، به مركز خانه تبدیل شدهاند. خانواده برای استراحت در آنجا جمع میشوند، از دوستان خود در آن پذیرایی میكنند، تكالیفشان را انجام میدهند و غذا میخورند. آشپزخانه محیطی خودمانی، ساده و صمیمی است، اما از آنجا كه زمان زیادی را در آنجا سپری میكنیم، دوست داریم تا حد امكان جلوهی آن دلنشین و جذاب باشد.
مهمترین نكته در آشپزخانه اینست كه كابینت و دیگر فضاهای نگهداری وسایل و مواد غذایی فراوانی داشته باشد تا نمای آن آشفته و درهم ریخته به نظر نرسد. بدین ترتیب، جای بیشتری برای قرار دادن لوازم مفید و زیبا خواهیم داشت.
جلوههای رنگین
رنگهای نارنجی، قرمز، زرد و سبز، حس زنده بودن و شكوه را برای این آشپزخانه به ارمغان آوردهاند. این حس حاصل تقابل رنگهای دیوارها و وسایل است. هرگاه احساس كنید كه نیاز به روحی جدید در آشپزخانه دارید، به آسانی میتوانید برخی از خرده وسایل را عوض كنید و به جای آنها جایگزینهایی با رنگ جدید تهیه كنید.
رنگ آمیزی
برخی از شما ممكن است به طرحهای چهارخانه یا راه راه بر روی دیوارهای آشپزخانه علاقه داشته باشید. گهگاه میتوان چنین طرحهایی را از میان كاغذهای دیواری یافت. اما اگر طرح دلخواه خود را نیافتید، ناامید نشوید. خودتان دست به كار شوید و الگوی مورد نظر را پدید آورید.
- نخست كل دیوارها را به رنگ سفید یا كرم بسیار روشن درآورید. دقت كنید كه زیرسازی رنگها به درستی صورت گیرد و سطح دیوار صاف و یكدست باشد. سپس، نوارهای باریكی از كاغذ تهیه كنید و درون آنها را با تیغ ببرید.
- این نوارها را بر روی دیوارها قرار دهید و درون شان را رنگ آمیزی كنید. مثلاً اگر زمینهی اصلی كرم رنگ است، میتوانید برای نوارها از رنگ سفید استفاده كنید.
- پس از این كه رنگ خشك شد، نوارها را به صورت افقی قرار دهید تا خطوط افقی را نیز بر روی دیوار پدید آورید. برای این كه خطوط صاف و موازی باشند، دقت بسیاری لازم است. برای این منظور، میتوانید مثلاً برای كشیدن خطوط عمودی، بالا و پایین دیوار را به فاصلههای 10 سانتی متری علامت گذاری كنید تا بتوانید نوارها را دقیقاً موازی هم قرار دهید.
سادگی و پاكی
اگر سراسر آشپزخانه سفید باشد، احساس خواهید كرد كه در بیمارستان هستید. از این رو، برای جلوگیری از سادگی بیش از حد، رنگهایی را نیز به طرح خود بیفزایید.
كف درخشان
تهیهی كفپوشی جدید برای آشپزخانه میتواند هزینه بر باشد. از این رو خودتان میتوانید با رنگ آمیزی و سپس براق كردن كفپوش، جلوهای نو پدید آورید. تقابل این دو رنگ در تصویر بسیار دلنشین است. پس از خشك شدن رنگ، پوششی برای براق كردن بر روی كفپوش استفاده شده است.
آبی آشپزخانه
با رنگها و شیوهها و طرحهای مختلف رنگ آمیزی، جذابیت را برای آشپزخانهی خود به ارمغان آورید. یكی از رنگهای جذاب در آشپزخانه، رنگ آبی است. كاشیهای آبی نیز میتوانند همین جلوه را پدید آورند. اگر در زمینهی اصلی رنگ دیوارها یا كاشیها، طرحها و خطوطی نیز دیده شود، بر جذابیت فضا افزوده میشود. از این رو، سعی كنید طرحی را برگزینید كه بافت آن نیز به دلنشین كردن فضا كمك كند.
صورتی زیبا
اگر چه در بسیاری از آشپزخانه ها "صورتی" رنگ متعارف و معمول نیست، اما استفاده از آن در زیبا كردن طرح میتواند بسیار سودمند باشد. این رنگ محیط را گرم و دوستانه میكند و با هم آیی آن با سفید و خاكستری جلوهی آشپزخانه را امروزی میكند. البته صورتی را میتوان با طیف گستردهای از رنگها به كار برد كه هر یك احساس و حال و هوایی متفاوت را پدید میآورند.
نقل از :سرآشپز
کد:
761
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۷ اسفند
بازدید:
8426
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3
کوچ عشایر در قاب رنگها
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4
حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6
رسالت خبرنگار دیدهبانی واقعیتها و دستاوردها است
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
9
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
10
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
11
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مواد غذایی ضد پیری را بشناسید
فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...
78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد
پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس...
میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید
یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید
علت این قضیه آنتى اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى كند.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است
پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
این زنان دچار مشکلات جنسی می شوند
دیابت اختلالی است که در نتیجه بالا رفتن غیر طبیعی قند خون (گلوکز) ایجاد می شود.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟
شاید شما هم از افرادی هستید که احساس میکنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر مینمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است