صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
دکوراسیون
>
تأثیر رنگ در آشپزخانه
تأثیر رنگ در آشپزخانه
آشپزخانه یكی از مهمترین بخشهای هر خانه است كه فعالیتهای بسیاری در آن انجام میشود. بنابراین، با اطمینان خاطر میتوانید از رنگهای روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه میآورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابلهایی میان رنگها پدید آید، میتواند منظرهی آشپزخانه را مدرن كند.
امروزه آشپزخانه بیش از گذشته بخشی از خانه شده است كه اهل خانه در آن به سر میبرند، این اتاق دیگر تنها مكانی برای تهیه غذا نیست و حتی آشپزخانههایی كه بزرگترند، به مركز خانه تبدیل شدهاند. خانواده برای استراحت در آنجا جمع میشوند، از دوستان خود در آن پذیرایی میكنند، تكالیفشان را انجام میدهند و غذا میخورند. آشپزخانه محیطی خودمانی، ساده و صمیمی است، اما از آنجا كه زمان زیادی را در آنجا سپری میكنیم، دوست داریم تا حد امكان جلوهی آن دلنشین و جذاب باشد.
مهمترین نكته در آشپزخانه اینست كه كابینت و دیگر فضاهای نگهداری وسایل و مواد غذایی فراوانی داشته باشد تا نمای آن آشفته و درهم ریخته به نظر نرسد. بدین ترتیب، جای بیشتری برای قرار دادن لوازم مفید و زیبا خواهیم داشت.
جلوههای رنگین
رنگهای نارنجی، قرمز، زرد و سبز، حس زنده بودن و شكوه را برای این آشپزخانه به ارمغان آوردهاند. این حس حاصل تقابل رنگهای دیوارها و وسایل است. هرگاه احساس كنید كه نیاز به روحی جدید در آشپزخانه دارید، به آسانی میتوانید برخی از خرده وسایل را عوض كنید و به جای آنها جایگزینهایی با رنگ جدید تهیه كنید.
رنگ آمیزی
برخی از شما ممكن است به طرحهای چهارخانه یا راه راه بر روی دیوارهای آشپزخانه علاقه داشته باشید. گهگاه میتوان چنین طرحهایی را از میان كاغذهای دیواری یافت. اما اگر طرح دلخواه خود را نیافتید، ناامید نشوید. خودتان دست به كار شوید و الگوی مورد نظر را پدید آورید.
- نخست كل دیوارها را به رنگ سفید یا كرم بسیار روشن درآورید. دقت كنید كه زیرسازی رنگها به درستی صورت گیرد و سطح دیوار صاف و یكدست باشد. سپس، نوارهای باریكی از كاغذ تهیه كنید و درون آنها را با تیغ ببرید.
- این نوارها را بر روی دیوارها قرار دهید و درون شان را رنگ آمیزی كنید. مثلاً اگر زمینهی اصلی كرم رنگ است، میتوانید برای نوارها از رنگ سفید استفاده كنید.
- پس از این كه رنگ خشك شد، نوارها را به صورت افقی قرار دهید تا خطوط افقی را نیز بر روی دیوار پدید آورید. برای این كه خطوط صاف و موازی باشند، دقت بسیاری لازم است. برای این منظور، میتوانید مثلاً برای كشیدن خطوط عمودی، بالا و پایین دیوار را به فاصلههای 10 سانتی متری علامت گذاری كنید تا بتوانید نوارها را دقیقاً موازی هم قرار دهید.
سادگی و پاكی
اگر سراسر آشپزخانه سفید باشد، احساس خواهید كرد كه در بیمارستان هستید. از این رو، برای جلوگیری از سادگی بیش از حد، رنگهایی را نیز به طرح خود بیفزایید.
كف درخشان
تهیهی كفپوشی جدید برای آشپزخانه میتواند هزینه بر باشد. از این رو خودتان میتوانید با رنگ آمیزی و سپس براق كردن كفپوش، جلوهای نو پدید آورید. تقابل این دو رنگ در تصویر بسیار دلنشین است. پس از خشك شدن رنگ، پوششی برای براق كردن بر روی كفپوش استفاده شده است.
آبی آشپزخانه
با رنگها و شیوهها و طرحهای مختلف رنگ آمیزی، جذابیت را برای آشپزخانهی خود به ارمغان آورید. یكی از رنگهای جذاب در آشپزخانه، رنگ آبی است. كاشیهای آبی نیز میتوانند همین جلوه را پدید آورند. اگر در زمینهی اصلی رنگ دیوارها یا كاشیها، طرحها و خطوطی نیز دیده شود، بر جذابیت فضا افزوده میشود. از این رو، سعی كنید طرحی را برگزینید كه بافت آن نیز به دلنشین كردن فضا كمك كند.
صورتی زیبا
اگر چه در بسیاری از آشپزخانه ها "صورتی" رنگ متعارف و معمول نیست، اما استفاده از آن در زیبا كردن طرح میتواند بسیار سودمند باشد. این رنگ محیط را گرم و دوستانه میكند و با هم آیی آن با سفید و خاكستری جلوهی آشپزخانه را امروزی میكند. البته صورتی را میتوان با طیف گستردهای از رنگها به كار برد كه هر یك احساس و حال و هوایی متفاوت را پدید میآورند.
نقل از :سرآشپز
کد:
761
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۷ اسفند
بازدید:
8349
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2
کوچ عشایر در قاب رنگها
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
3
حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
4
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
5
رسالت خبرنگار دیدهبانی واقعیتها و دستاوردها است
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
8
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
10
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11
با این میوههای پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون
پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...
مواد غذایی که بدن را سم زدایی می کنند
اگر می خواهید وزنتان را کاهش دهید و یا به انرژی بی...
غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که میخوریم!
با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
به آجیل "نه" نگویید
مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا
افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آشنایی با خواص لاغری میوهها
همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
20 توصیه ناب تغذیهای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی
کسانی که به ضعف حافظه دچارند، بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خواباندهاند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است