«پاپایا» میوه ای برای تنظیم قاعدگی


اختلالات زمانی چون دیرکرد یا جلو افتادن قاعدگی در زنان یکی از دردسرهای بانوانی به شمار می‌رود که عادت ماهانه مشخص و مرتبی ندارند. گفته می‌شود «پاپایا» می‌تواند تا حدود زیادی این مشکل را برای آنها برطرف کند.

به گزارش لقمه، پاپایا سرشار از ویتامین A، کلسیم است و منبع خوبی از پتاسیم است. همچنین حاوی ویتامین B در شکل اسید فولیک، ویتامین B-6، ویتامین B-1 و ریبوفلاوین. این ویتامین ها و مواد معدنی پاپایا را یک خوردنی فوق العاده عالی کرده است، که از بیماری های متعدد پیشگیری میکند

پاپایا همچنین حاوی مقدار زیادی فیبراست، که به جلوگیری از یبوست کمک می کند و هضم دهنده خوبی است. شما همچنین می توانید از پاپایا در رژیم غذایی کاهش وزن خود استفاده کنید چون کم کالری، سرشار از فیبر و غنی از ویتامین است. خواص ضد التهابی آن مشخص شده است، درد را کاهش می دهد اگر از ورم مفاصل و پوکی استخوان رنج می برید برایتان خوب است. همچنین، پاپایا دارای سطوح بالای ویتامین C است که، برای افزایش ایمنی بدن ضروری است. حتی دانه پاپایا دارای خواص ضد باکتری است .برای جلوگیری از نارسایی کلیه، پاکسازی کبد و دفع سموم مفید است

حالا که فواید کلی پاپایا دانستیم تاثیرآن را در قاعدگی بیان میکنیم.

دکتر سینگال، مشاور ارشد در بخش زنان و زایمان دردهلی نو در این باره بیشتر توضیح می دهد که چگونه پاپایا چرخه قاعدگی را تنظیم میکند: پاپایای خام حاوی مقدار زیادی گرما است که در تحریک تولید استروژن در بدن موثراست، که به دوره های قاعدگی کمک زیادی میکند. خام آن، به افزایش جریان خون در دوران قاعدگی کمک کرده و مناسب عضلات رحم است.” بر این اساس میتوان با استفاده از آن عادت ماهانه را روند طبیعی وایده آل نزدیک کرد.


خام این میوه تاثیرش زیادتر است راه های مختلفی برای مصرف خام این میوه وجود دارد، مثلا بعنوان سالاد استفاده کنید.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایران مطلب

کد: 7039 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير بازدید: 3770 ساعت: 3:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
2 10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
3 یک آشپزخانه برزیلی مثل خود کشور برزیل است ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
4 ماسک های طبیعی برای درمان موخوره ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ ارديبهشت
5 چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ آذر
6 ویتامین C مورد نیاز بدن را چگونه تامین کنیم؟ ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور
7 کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۹ شهريور
8 خواص میوه‌های استوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور
9 میوه‌هایی موثر بر کاهش چین و چروک پوست ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
10 غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
رژیم غذایی هفتگی برای سوزاندن چربی‌های اضافه با داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش دایمی می توانید اندامی زیبا داشته باشید و همه چربی های اضافه را بسوزانید.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.