با داوری صاحب امتیاز سایت لقمه؛
مسابقه سفره عید فطر در جزیره قشم برگزار شد


اولین دوره مسابقه سفره عید فطر، روز جمعه 10 مردادماه در پنجمین نمایشگاه قرآنی قشم با حضور چشمگیر مردم این شهر برگزار شد.

عکس: حامد ابراهیمی

به گزارش لقمه، اولین دوره مسابقه سفره عید فطر همزمان با ایام عید سعید فطر و با هدف نمایش فرهنگ و آداب و رسوم مردم جزیره قشم و گسترش آن در سراسر کشور، شامگاه جمعه 10 مردادماه در پنجمین نمایشگاه قرآنی قشم برپا شد.


این مسابقه با حضور 15 نفر از بانوان هنرمند شهر قشم با چیدن 15 سفره آغاز شد که این سفره ها توسط سه تن از داوران؛ «محمدصالح حجت الاسلامی» مدیر سایت «لقمه» سایت تخصصی اطلاع رسانی خورد و خوراک، «فاطمه دژگانی» محقق حوزه آداب و سنن و «سهیلا اسعدی زاده» مدرس دانشگاه خوارزمی، از لحاظ هنری و محتوایی و در دو محور «تزئین سفره عید فطر» و «کیفیت خوراکی‌های سفره» مورد بررسی قرار گرفت. همچنین این سفره ها توسط 20 نفر از مردم حاضر در نمایشگاه امتیاز داده شد.


این مسابقات همچنین 5 برگزیده خواهد داشت که جوایز آنها هم از 500 تا 100 هزار تومان خواهد بود که در روز پایانی جشنواره و نمایشگاه قرآنی قشم معرفی می شوند.


مراسم عید فطر میان مردم مسلمان قشم، به مثابه مراسم عید نوروز است و مردم قشم توجه ویژه ای به پهن کردن سفره عید فطر دارند و به آداب و رسوم این مراسم بسیار قائلند. این مراسم که طی قرن ها در این جزیره برگزار می‌شود، در روز عید فطر و سه روز پس از آن نیز برپاست و مردان صبح ها و زنان عصرها به خانه یکدیگر برای دید و بازدید عید می روند.
 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7092 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد بازدید: 5427 ساعت: 12:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.