رشد بازار غذای حلال در جهان


اتاق تجارت دبی از رشد صنایع غذایی حلال در بازار های اصلی جهانی خبر داد.

به گزارش لقمه به نقل از «الشرق الأوسط»، اتاق تجارت و صنعت دبی با انتشار تحلیلی نوشت: حجم درخواست های غذای حلال در همه مناطق جهان رشد قابل ملاحظه ای داشته است، به طوری که صنعت غذایی حلال در سال 2013 میلادی به میزان 1.1 میلیون دلار رشد داشته است.


این اتاق تجارت براساس تحقیقات جدیدی که مؤسسه تامسون رویترز با همکاری آکادمی دینار استاندارد انجام داد، تخمین زده است که حجم بازار مواد غذایی و نوشیدنی های حلال 16.6 درصد از حجم کل بازار مواد غذایی و نوشیدنی های جهان در سال 2012 را به خود اختصاص داده است.


پیش بینی می شود که ارزش بازار جهانی در آغاز 2018 میلادی به 1.6 تریلیون دلار برسد و میانگین رشد سالیانه آن به نزدیک 6.9 درصد افزایش یابد.


شاخص های اقتصادی رشد اقتصادهای کشورهای منطقه حوزه خلیج فارس مانند عربستان و عربستان در سالهای آتی را نمی شود و نیازها به نیروهای کار افزایش می یابد که این مسئله به افزایش تعداد ساکنان منجر خواهد شد.


انتظار می رود که حجم واردات مواد غذایی حلال به خصوص گوشت که عنصر اصلی در غذای مردم است، افزایش یابد.


بازارغذایی حلال شامل مجموعه بزرگ و متنوعی از محصولات نظیر مرغ، کوشت خام گاو، مواد غذایی فرآورده شده و نوشیدنی های سرد است.
صنایع غذایی حلال در تعدادی از بازارهای اصلی از جمله مهمترین آن کشورهای خاورمیانه، شمال آفریقا و جنوب شرقی آسیا رشد داشته است. اندونزی بزرگترین بازار مواد غذایی حلال به شمار می آید و ارزش بازار آن در سال 2012 به 197 میلیارد دلار رسید و ترکیه با 100 میلیارد دلار رتبه دوم را به خود اختصاص داد.


گفتنی است، دهمین نشست محفل اقتصادی اسلامی جهانی با هماهنگی موسسه محفل اقتصادی اسلامی جهانی و با همکاری اتاق تجارت و صنعت دبی برگزار می شود و انتظار می رود بیش از دو هزار و 500 نفر از همه مناطق جهان در این نشست شرکت کنند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7099 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 1638 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.
این روغن برای سرخ کردن نیست! برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.