رشد بازار غذای حلال در جهان


اتاق تجارت دبی از رشد صنایع غذایی حلال در بازار های اصلی جهانی خبر داد.

به گزارش لقمه به نقل از «الشرق الأوسط»، اتاق تجارت و صنعت دبی با انتشار تحلیلی نوشت: حجم درخواست های غذای حلال در همه مناطق جهان رشد قابل ملاحظه ای داشته است، به طوری که صنعت غذایی حلال در سال 2013 میلادی به میزان 1.1 میلیون دلار رشد داشته است.


این اتاق تجارت براساس تحقیقات جدیدی که مؤسسه تامسون رویترز با همکاری آکادمی دینار استاندارد انجام داد، تخمین زده است که حجم بازار مواد غذایی و نوشیدنی های حلال 16.6 درصد از حجم کل بازار مواد غذایی و نوشیدنی های جهان در سال 2012 را به خود اختصاص داده است.


پیش بینی می شود که ارزش بازار جهانی در آغاز 2018 میلادی به 1.6 تریلیون دلار برسد و میانگین رشد سالیانه آن به نزدیک 6.9 درصد افزایش یابد.


شاخص های اقتصادی رشد اقتصادهای کشورهای منطقه حوزه خلیج فارس مانند عربستان و عربستان در سالهای آتی را نمی شود و نیازها به نیروهای کار افزایش می یابد که این مسئله به افزایش تعداد ساکنان منجر خواهد شد.


انتظار می رود که حجم واردات مواد غذایی حلال به خصوص گوشت که عنصر اصلی در غذای مردم است، افزایش یابد.


بازارغذایی حلال شامل مجموعه بزرگ و متنوعی از محصولات نظیر مرغ، کوشت خام گاو، مواد غذایی فرآورده شده و نوشیدنی های سرد است.
صنایع غذایی حلال در تعدادی از بازارهای اصلی از جمله مهمترین آن کشورهای خاورمیانه، شمال آفریقا و جنوب شرقی آسیا رشد داشته است. اندونزی بزرگترین بازار مواد غذایی حلال به شمار می آید و ارزش بازار آن در سال 2012 به 197 میلیارد دلار رسید و ترکیه با 100 میلیارد دلار رتبه دوم را به خود اختصاص داد.


گفتنی است، دهمین نشست محفل اقتصادی اسلامی جهانی با هماهنگی موسسه محفل اقتصادی اسلامی جهانی و با همکاری اتاق تجارت و صنعت دبی برگزار می شود و انتظار می رود بیش از دو هزار و 500 نفر از همه مناطق جهان در این نشست شرکت کنند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7099 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 1695 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
9 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.