طرز پخت تـرش تـره به سبک شمالی‌ها


ترش تره یکی از غذاهای شمالی است که با سبزی محلی تهیه می شود.

 مواد لازم
تخم مرغ: چهار عدد
آب نارنج: نصف پیمانه
سبزی شامل جعفری، گشنیز، اسفناج، خالـواش و نعـنا: 500 گرم
سیر رنده شده: 30 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
گوجـهفرنگی رنده شده: چهار عدد
آرد برنج: دو قاشق سوپخوری
روغن: به میزان لازم
 

طرز تهیه

در تابه‌ای كه حاوی روغن است، سبزی‌‌های ریز خرد شده را به مدت دو دقیقه تفت می‌دهیم، سپس سیر، زردچوبه، فلفل و گوجه‌فرنگی را افزوده و مجددا مواد را تفت می‌دهیم. پس از كشیده شدن آب گوجه‌فرنگی، هفت پیمانه آب به مواد افزوده و حرارت را زیاد می‌كنیم تا بجوشد. زمانی كه خورش به جوش آمد، زیر حرارت را ملایم می‌كنیم تا به آرامی پخته شود.

در 20 دقیقه آخر پخت، آرد برنج را در آب نارنج حل كرده، همراه نمك به خورش افزوده و می‌گذاریم تا خورش خوب جا بیفتد. تخم‌مرغ‌ها را به صورت نیمرو تهیه كرده و در زمان سرو خورش روی آن قرار می‌دهیم.
 

نکات:
گیلانی ها معمولا در شب چهارشنبه سوری غذاهایی مانند خورش ترش تره تهیه كرده و با كته، ماست و دوغ سرو می كنند.
به جای آب نارنج میتوان از آبغوره نیز استفاده كرد.
می توان نیمرو را پس از پخت، خرد كرد و تكه های آن را داخل خورش ریخت یا در اواخر پخت تخم مرغ ها را داخل خورش شكسته و اجازه داد تا پخته شوند.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7103 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور بازدید: 3719 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
7 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
8 گسترش بارندگی به اکثر استان‌ها و احتمال بارش برف و وقوع سیلاب ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
9 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواب زود و راحت‌ با دَمنوش گیاهان دَمنوش گیاهان احساس بهتری به انسان می‌دهند و به غیر از اینکه برای بدن خواص بیشماری دارند، موجب یک خواب راحت نیز می‌شوند.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟