چای هندی صادراتی به ایران سمی است


نمونه‌های برندهای معروف چای هندی که از سوی بازوی سازمان صلح سبز در این کشور مورد بررسی قرار گرفته‌اند آلوده به سطح بالایی از مواد شیمیایی خطرناک بوده است.

به گزارش لقمه، سازمان صلح سبز هند اعلام کرد: آفت کش‌هایی که از سوی سازمان جهانی بهداشت بسیار خطرناک شناخته شده‌اند در برندهای چای معروفی که در هند فروخته می‌شوند، کشف شده است.

بر اساس گزارش این سازمان، همچنین آفت کش‌هایی که برای استفاده در محصولات چای تایید نشده اند، در این برندها پیدا شده اند.

این اتهام از سوی کمیسیون چای هند که سازمان دولتی نظارت کننده و حامی این محصول است، رد شده است.

صلح سبز هند در فاصله ژوئن سال 2013 تا مه سال 2014 اقدام به بررسی 49 چای دارای برند و بسته بندی شده تولید هشت شرکت از 11 شرکت بزرگ حاضر در بازار چای هند کرد. این شرکت‌ها به ایران، روسیه، آمریکا، انگلیس، امارات و کشورهای دیگر نیز صادرات دارند.

بر اساس گزارش بیزنس استاندارد، نمونه‌های مورد بررسی از برندهای شناخته شده اند مانند هندوستان یونیلور، تاتا گلوبال بورج، وگ بکری، گودریک تی، توئینگنز، گولدن تیپس، خو-چا و گیرنار بودند.

نتایج آزمایش وجودی درصد از آفت کش‌هایی که از سوی سازمان جهانی بهداشت به عنوان بسیار خطرناک طبقه بندی شده اند و آفت کش‌هایی که دارای خطر متوسط شناخته شده اند را نشان داد.

سازمان صلح سبز هند در گزارش خود تنها راه خروج صنعت چای هند از این بحران را زراعت اکولوژیکی عنوان کرده است و از شرکت‌های چای خواسته است از چنین تغییری حمایت کنند.

بیشتر شرکت‌ها از جمله یونیلور و تاتا گلوبال به این گزارش واکنش نشان دادند.

یونیلور اخیرا اعلام کرده است قصد دارد برنامه تحقیقاتی بزرگی را انجام دهد تا مدیریت عدم استفاده از آفت کش‌ها را در تولید چای به اجرا بگذارد. سازمان صلح سبز از این اقدام مثبت استقبال و خاطرنشان کرده در ماه‌های آینده همچنان به نظاره وضعیت خواهد نشست.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7104 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد بازدید: 2192 ساعت: 12:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
7 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
11 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.