روش تهیه بادمجان پلو


اگر بادنجان خیلی دوست دارید، می توانید اینغذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای پنج تا شش نفر

برنج: سه پیمانه
گوشت بدون استخوان: 350 گرم
لپه: 70 گرم
رب گوجه فرنگی: یك و نیم قاشق سوپخوری
پیاز: یك عدد
بادنجان متوسط: پنج عدد
گرد لیمو: یك قاشق چایخوری
ادویه خورش: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
زعفران دمكرده، نمك و روغن: به میزان لازم
 

طرز تهیه

لپه را از دو ساعت قبل شسته، در آب گرم خیس كرده و هنگام استفاده در آبكش می‌ریزیم. بادنجان‌ها را پوست كنده به صورت حلقه‌ای خرد نموده، یك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ می‌كنیم. (از آب نمك در آورده، كمی آب روی آن می‌گیریم، بعد روی دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ می‌كنیم) پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را می‌افزاییم و با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا گوشت آب نیندازد، ادویه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقیقه تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی را به مواد افزوده و آب می‌ریزیم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهای پخت نمك، گردلیمو و زعفران می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم جا بیفتد و نباید مانند خورش آب داشته باشد.

برنج را در آب جوش ریخته و به همراه نمك می‌جوشانیم. كمی دان‌تر از برنج معمولی برمی‌داریم و آبكش می‌كنیم. ته قابلمه یا قالب را روغن ریخته، بادنجان‌های ورقه شده را می‌چینیم. یك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روی حرارت برمی‌داریم، كمی برنج می‌ریزیم و از مواد خورش كمی روی برنج ریخته، بادنجان می‌چینیم و به همین ترتیب لایه‌ها را ادامه داده و در انتها برنج می‌ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمی روغن روی برنج ریخته و دم‌كنی می‌گذاریم، 40 دقیقه دم بكشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمی‌گردانیم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7134 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد بازدید: 3960 ساعت: 12:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
3 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
4 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 بادمجان چه مزایایی برای سلامتی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 آیا مصرف بادمجان در تنظیم قند خون موثر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
10 روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
11 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان مطالعه جدیدی که در نشریه Frontiers in Nutrition من...

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.