ژاپن بزرگترین خریدار پسته کال ایران


رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های پسته کرمان از آغاز برداشت پسته کال خبر داد و گفت: پسته معمولی از نیمه شهریور برداشتش آغاز و پیش‌بینی می‌شود قیمت فروش این محصول در سال جاری تا کیلویی 50 هزار تومان باشد.

به گزارش لقمه، جلیل مظهری اظهار کرد: بسیاری از باغداران از ترس دلالان، پسته کال را می‌فروشند که این نوع پسته تنها 10 درصد در بازار داخلی متقاضی دارد.

وی با بیان اینکه 90 درصد پسته کال به کشورهای دیگر صادر می‌شود، گفت: ژاپن متقاضی عمده این محصول است و سالانه مقادیر زیادی از پسته کال ایران به این کشور صادر می‌شود.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های پسته کرمان اظهار کرد: نه تنها آمار دقیقی از میزان صادرات پسته کال وجود ندارد بلکه قیمت خرید این محصول از باغدار توسط صادرکندگان تعیین می‌شود.

مظهری با بیان اینکه پسته معمولی از 15 شهریور ماه برداشت می شود، گفت: شرایط اقلیمی امسال نسبت به سال گذشته بسیار خوب بوده است و به جز شرایط و بحران خشکسالی مشکل دیگری وجود نداشت.

وی میزان برداشت پسته را در سال گذشته 160 هزار تن عنوان و پیش‌بینی کرد: امسال حدود 200 هزار تن پسته برداشت شود.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های پسته کرمان قیمت فروش پسته در باغ را حدود 25 تا 26 هزار تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت پسته در بازار مصرف کیلویی 40 تا 50 هزار تومان است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7155 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2414 ساعت: 12:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
4 اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب‌ ۶ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
5 7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
6 مرغ تری-یاکی کم نمک ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
7 طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
8 فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
9 راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
10 کاری و برنج به سبک ژاپنی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11 اهمیت نوشیدن آب بعد از بیدار شدن از خواب ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.