صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
تریین خوراکی ها
>
مدلهایی برای تزئین ژله
مدلهایی برای تزئین ژله
برای تزئین ژله و دسرهای خوشمزه تان می توانید از طرح های زیر استفاده کنید.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7156
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد
بازدید:
8066
ساعت:
12:25 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
2
طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
3
آموزش ژله تخم مرغ رنگی
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
4
از کجا بفهمیم برنامه غذایی سالمی داریم؟
۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
5
هنرآشپزی؛دسر خورده شیشه
۱۳۹۴ دوشنبه ۶ مهر
6
آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7
خطرات سس و فستفودها برای مبتلایان به آسم
۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8
روش تهیه مرحله به مرحله ژله رولی
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند
9
ایدههای تصویری برای تزئین ژلههای رولی و چند رنگ
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
10
ایدههایی برای تزیین ژله+ ژله شب یلدا
۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
11
ژله هفت میوه برای شب یلدا
۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
زرده تخممرغ به اندازه سیگار مضر است!
لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...
شیر را با شیره خرما میل كنید
اگر این روزها به یكی از شهرها یا استانهای جنوبی ك...
بایدها و نبایدهای اهدایخون
پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر
سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک میکند تا مازاد قند خون را دفع کند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر
یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده میکنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر میشود.
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟
این اقدام در نواحی مختلف بدن می تواند انجام گردد...
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید
مقاومت ویتامینها و املاح مختلف موجود در سبزیها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آنها باعث از بین رفتن ویتامینهای موجود در سبزیجات میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است