علت بازگشت چربی‌ها پس از انجام لیپوساکشن چیست؟


یک متخصص جراحی پلاستیک با بیان اینکه رعایت رژیم غذایی و ورزش مداوم پس از انجام لیپوساکشن ضروری است، گفت: در صورت بی‌توجهی به این نکات پس از انجام عمل لیپوساکشن مجددا بدن به شکل اولیه خود بازمی‌گردد.

به گزارش لقمه، دکتر محمد هادی‌زاده با اشاره به اینکه برداشتن چربی‌های مقاوم به رژیم و ورزش در بدن با استفاده از لوله‌های ظریف و عمل مکیدن توسط دستگاه، لیپوساکشن نام دارد، گفت: اغلب قسمت‌هایی را که با این روش می‌توان چربی‌های آنها را خارج کرد، شامل چانه، گونه‌ها، گردن، بازوها، بالای سینه‌ها، شکم، باسن، ران‌ها، زانوها، ساق پا و قوزک (مچ پا) هستند.

وی در خصوص روش عمل گفت: جراح، برش‌های کوچکی در نواحی نزدیک چربی ایجاد می‌کند و لوله‌ای توخالی به نام کانولا که بافت چربی را به خارج می‌کشد، در آن قرار می‌دهد و به این ترتیب، چربی‌های اضافه با مکش دستگاه از بدن خارج می‌شود.

هادی‌زاده درباره نوع بیهوشی در لیپوساکشن گفت: بر اساس شرایط بیمار گاهی بیهوشی عمومی، گاهی موضعی و گاه بی‌حسی اپیدورال است. عمل ممکن است به صورت سرپایی یا بستری موقت انجام شود.

این متخصص جراحی پلاستیک یادآور شد: مدت این عمل به طور معمول یک تا دو ساعت است اما در مواردی که چربی‌ها زیاد باشد، ممکن است حتی بیشتر از دو ساعت هم به طول انجامد.

وی با تاکید بر اینکه بدیهی است هر عمل جراحی پیامدهای خاص خود را دارد، گفت: در این روش درد، تورم، کبودی و سفتی به همراه ترشح مایع از محل عبور لوله‌های دستگاه ساکشن تا چند روز پس از عمل بیمار را آزرده می‌کند اما به تدریج این علائم نیز برطرف و بیمار به تدریج بهتر می‌شود.

هادی زاده با بیان اینکه بیمار پس از یک تا دو هفته می‌تواند به فعالیت‌های روزمره خود بازگردد تصریح کرد: البته وی نباید فعالیت‌های سنگین انجام دهد. بلندکردن اجسام سنگین و ایستادن‌های طولانی نباید قبل از چهار هفته انجام شود که حتی به توصیه پزشک ممکن است تا شش ماه انجام برخی کارهای سنگین به تاخیر افتد.

وی یادآور شد: کبودی و ورم ممکن است شش ماه یا بیشتر به طول انجامد. صاف شدن جای زخم به طور معمول دو سال زمان می‌برد اما صاف و کمرنگ شدن محل جراحی معمولا شش ماه طول می‌کشد.

این متخصص جراحی پلاستیک خاظر نشان کرد: برخی اعمال جراحی برای برداشتن شکم، مثل لیپوساکشن، به ندرت ممکن است با عدم تقارن، ناهمواری و چین‌خوردگی پوست و عوارض دیگری نظیر تغییرات رنگ، آسیب پوست، عفونت و تجمع مایع همراه باشد. در این صورت حتما باید با پزشک خود مشورت شود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7172 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد بازدید: 1682 ساعت: 12:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
10 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
11 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.