برای داشتن عمری طولانی چای بنوشید!


نوشیدنی محبوب شما چیست؟ چای یا قهوه؟ اگر جزو علاقه مندان پر و پا قرص چای هستید، بدانید که انتخاب شما بهترین است.

به گزارش لقمه، دیلی میل نوشت: تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده است نوشیدن روزانه چای احتمال مرگ زودرس را کاهش می دهد. در واقع این نوشیدنی به میزان یک چهارم خطر مرگ در علاقه مندانش را کاهش می دهد، البته مرگ هایی که ناشی از ایست یا سایر مشکلات قلبی نباشد. به گفته کارشناسان، چای برای بدن بهتر از قهوه است هر چند کسانی که عادت به نوشیدن قهوه دارند به سختی می توانند این عادت را ترک کنند، زیرا اغلب آنها رژیم های ناسالم را ترجیح می دهند.

مزایای چای بیش از هر چیزی به مقادیر قابل توجهی زردینه و آنتی اکسیدان موجود در آنها مربوط می شود، این ترکیبات به داشتن قلبی سالم کمک می کنند. این تأثیرات نقطه تمایز چای از قهوه است، بنا بر یافته های موجود احتمال مشکلات قلبی و عروقی در علاقه مندان به قهوه بسیار زیاد است. نکته جالب توجه اینجاست که 57 درصد افراد سیگاری، که خود در معرض انواع بیماری های قلبی هستند روزانه بیش از 4 فنجان قهوه می نوشند.

اما افرادی که قوه در برنامه روزانه آنها جایی ندارد از لحاظ فیزیکی فعال تر هستند، 45 درصد فعالیت بیشتری نسبت به طرفداران قهوه دارند. از طرف دیگر چای همواره به تأثیری که بر فشار خون افراد می گذارد شناخته می شود، در واقع این نوشیدنی موجب کاهش شدید فشار خون در افرادی می شود که روزانه بیش از چهار فنجان چای می نوشند. اما تمایل به انتخاب چای یا قهوه بر حسب جنس متفاوت است، زنان بیشتر به چای و مردان به قوه تمایل دارند.

به طور کلی دانشمندان توصیه می کنند مصرف قهوه را به یک فنجان در طول روز کاهش دهیم و چای را جایگزین آن کنیم. این نوشیدنی علاوه بر اینکه برای قلب ضرر کمتری دارد از 25 درصد مرگ های زودرس جلوگیری می کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شفقنا

کد: 7255 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 3879 ساعت: 5:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
6 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
8 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
9 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در مورد بادمجان

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!