نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93


سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران 24 تا 27 شهریور در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش لقمه، به این نمایشگاه از ساعت 9 تا 16 با مشارکت بیش از 300 شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و 19 کشور خارجی برگزار می شود.

 

 

در این نمایشگاه 275 شرکت داخلی و50 شرکت خارجی از کشورهای ژاپن، چین، جمهوری آذربایجان، اکراین، ترکیه ،روسیه، اتریش، هند، مالزی، امریکا، ایتالیا، آلمان، اسپانیا،سوئد، هلند، دانمارک،انگلستان، لهستان و فرانسه جدیدترین صنایع، دستگاه ها، تجهیزات ، مواد اولیه و خدمات مربوط به تولید شیرینی ، شکلات و بیسکویت را عرضه می کنند.

 

 

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات با بیان اینکه این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته 35 درصد رشد یافته است، گفت: این نمایشگاه در سه بخش محصولات ، مواد اولیه و ماشین آلات برگزار خواهد شد و در آن انواع ماشین آلات بسته بندی ، فرهای پخت، دیگ های پخت، دستگاه های پیشرفته فرآوری محصولات ، میکسرها ، انواع دستگاه دیپازیتور کیک دو رنگ ،خط تولید اتوماتیک انواع کیک اسفنجی ، خط تولید انواع کیک روغنی ، انواع دستگاههای مولدینگ شکلات و روکش و صنایع خط تولید کامل شکلات به نمایش گذاشته می شود.

 

 

جمشید مغازه ای گفت: معرفی آخرین دستاوردهای داخلی و خارجی این صنعت ، تبادل اطلاعات بین شرکت های داخلی و خارجی، جذب سرمایه گذاری ، رونق بخشیدن به تولید ، توسعه صادرات ، معرفی منابع انسانی، اشتغالزایی و تبلیغات و آگاهی بخشی به بازدیدکنندگان، مهمترین اهداف برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات است.
جمشید مغازه ای دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات با اشاره به استقبال چشمگیر مشارکت کنندگان در این نمایشگاه گفت: ثبت نام نمایشگاه از اواخر فروردین ماه امسال شروع شد که در همان اوایل اردیبهشت فضای نمایشگاه پر شد. بنابراین با توجه به اینکه همواره تلاش انجمن، جلب رضایت فعالان صنعت بوده است، در صدد افزایش فضای موجود بر آمدیم که خوشبختانه با مساعدت های شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران توانستیم 2 سالن دیگر را نیز به این مجموعه اضافه کنیم.
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ستاد خبری نمایشگاه

کد: 7303 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور بازدید: 4550 ساعت: 11:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز ثبت‌ نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
5 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10 ایران در کشورهای منطقه نمایشگاه‌های اختصاصی برگزار می‌کند ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
11 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئین‌های گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک می‌کند.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!