فواید طبی فلفل دلمه ای


فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .

به گزارش لقمه،به نقل از کیهان ؛ رنگ های زیبا و چشم نواز، انواع مختلف، طعم دلچسب و آبدار، خوشبختانه فلفل دلمه ای جزو سبزی هایی است كه طرفداران زیادی دارد، اما هستند افرادی كه به هر دلیلی خود را از طعم و خواص این ماده غذایی مفید محروم می كنند، اگر بدانید كه «چه می كند این فلفل دلمه ای» حتماً بیش از پیش از آن استفاده خواهید كرد .فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .

¤ فلفل دلمه ای به آب شدن چربی ها كمك می كند
اصلاً خانواده فلفل ها چه شیرین و چه تند به لاغری كمك می كنند، در این بین فلفل دلمه ای نیز به آب شدن چربی ها یاری می رساند .
محققان حوزه تغذیه ثابت كرده اند كه «كاپسایسین» از رشد سلول های چربی پیشگیری به عمل می آورد؛ كاپسایسین ماده ای است كه طعم تندی به فلفل كاین می دهد و باعث تحریك متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن می شود، برای همین است كه نمی گذارد چربی ها روی هم انباشته شوند .
نتایج پژوهش های دیگری نیز نشان می دهد كه فلفل دلمه ای شیرین سرشار از ماده ای به نام CH-19 Sweet است كه مانند كاپسایسین عمل می كند؛ یعنی اینكه باعث تحریك متابولیسم بدن می شود، البته فلفل های تند دهان را آتش می زنند، اما فلفل دلمه ای بدون این كه لب و دهانتان را بسوزاند و به هم بدوزد متابولیسم بدن را تحریك كرده و باعث آب شدن چربی ها می شود .

¤ فلفل دلمه ای خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش می دهد
یك برش از فلفل دلمه ای قرمز حدود یك سوم نیاز روزانه ما به كاروتنوئیدها را تأمین می كند، می توانید فلفل دلمه ای را به سالادهایتان اضافه كنید و از خواص آن استفاده كنید .
نتایج پژوهش هایی كه در سال 2009 در مجله بین المللی Journal of Cancer به چاپ رسید نشان می دهد زنانی كه در آستانه یائسگی قرار دارند و روزانه دو بار یا بیشتر از مواد غذایی سرشار از كاروتنوئیدها استفاده می كنند به میزان 17 درصد كمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می گیرند، واقعیت این است كه كاروتنوئیدها فعالیت استروژن ها را متوقف می كنند، فلفل دلمه ای ها نیز سرشار از این تركیبات مفید و پرخاصیت هستند؛ اگر می خواهید خود را از ابتلا به سرطان سینه دور كنید از مصرف این ماده غذایی غافل نشوید .

¤ فلفل دلمه ای از بروز آرتریت پیشگیری می كند
نصف فنجان فلفل دلمه ای قرمز یا زرد حاوی تقریباً دو برابر نیاز روزانه ما به ویتامین C است؛ فلفل دلمه ای های سبز رنگ نیز سرشار از ویتامین C است؛ ویتامین C یكی از مواد مغذی ضروری برای بدن محسوب می شود، محققان دانشگاه منچستر انگلستان به این نتیجه رسیده اند خطر پیشرفت بیماری آرتریت التهابی در افرادی كه ویتامین C كمتری مصرف می كنند در مقایسه با مصرف كنندگان دائمی این ویتامین بیشتر است .

¤ فلفل دلمه ای، حافظ سلامت قلب شما
فلفل دلمه ای از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می كند، فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین های گروه B است، یك فنجان از فلفل دلمه ای موزی ( فلفل دلمه ای های زردرنگ شبیه موز) 36 درصد نیاز روزانه ما به ویتامین B6 و 10 درصد از نیاز ما به اسیدفولیك (یكی دیگر از ویتامین های خانواده B) را تأمین می كند؛ فلفل دلمه ای قرمز به ترتیب 30 و 7 درصد و فلفل دلمه ای زرد نیز 20 و 10 درصد نیاز روزانه ما به این ویتامین ها را تأمین می كند .
نتایج یك پژوهش ژاپنی كه روی 35 هزار زن بین 40 تا 79 سال انجام شده است، نشان می دهد زن هایی كه از طریق مواد غذایی، ویتامین B6 و اسیدفولیك بیشتری جذب كرده اند كمتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از سكته مغزی، بیماری های رگ های كورونری و بیماری های مربوط به قلب و عروق قرار گرفته اند .

¤ فلفل جلوی افزایش كلسترول بد خون را می گیرد
وقتی حرف از فلفل به میان می آید، نمی شود كه از فلفل تند نگفت و ننوشت؛ كاپسایسین موجود در فلفل های تند حاوی خاصیت دیگری نیز است، نتایج پژوهشی كه در مجله British Journal of Nutrition به چاپ رسیده نشان می دهد مصرف منظم فلفل تند از تجمع كلسترول بد خون پیشگیری می كند؛ هر چه فلفل تند تر باشد به این معنی است كه كاپسایسین موجود در آن نیز بیشتر است .

س.س

نقل از :سلامت نیوز

کد: 1764 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۵ مهر بازدید: 7206 ساعت: 11:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بذر هیبرید فلفل و خیار ایرانی رونمایی می شود ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
2 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
3 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
4 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
5 همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ آذر
6 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 کاهش درد با مسکن های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
9 روش هایی برای درمان سریع گلودرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
10 اثرات ادویه ها برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
11 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.