طرز تهیه معروف ترین سالاد خاورمیانه


سالاد تبوله عربی یكی از معروف‌ترین سالادهای خاورمیانه است كه در بیشتر كشورهای عربی به عنوان پیش غذا و همراه آن سرو می‌شود.

مواد لازم:

بلغور گندم: نیم پیمانه
جعفری تازه: 100 گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری
پیاز: یك عدد كوچك
پیازچه: سه عدد متوسط
گوجه‌فرنگی: سه عدد متوسط
خیار: دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه: یک عدد
روغن زیتون، نمك و فلفل: به میزان لازم
برگ كاهو برای سرو كردن یا تزئین: به مقدار لازم


روش تهیه:

1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.

2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجه‌فرنگی و خیار) را نگینی خرد كنید.

3- در یك كاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط كنید و بلغور، آبلیمو، نمك، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه كنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ كاهو سرو كنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7321 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر بازدید: 3093 ساعت: 6:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سماق کباب با تبوله کوس‌کوس؛ غذای محبوب لبنانی‌ها ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت