مواد لازم:
بلغور گندم: نیم پیمانه جعفری تازه: 100 گرم نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری پیاز: یك عدد كوچك پیازچه: سه عدد متوسط گوجهفرنگی: سه عدد متوسط خیار: دو عدد (در صورت تمایل) لیموی تازه: یک عدد روغن زیتون، نمك و فلفل: به میزان لازم برگ كاهو برای سرو كردن یا تزئین: به مقدار لازم
روش تهیه:
1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.
2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجهفرنگی و خیار) را نگینی خرد كنید.
3- در یك كاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط كنید و بلغور، آبلیمو، نمك، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه كنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ كاهو سرو كنید.
بازگشت به صفحه نخست