چند عارضه مهم استفاده از داروهای تبلیغی افزایش قد


مدرس دانشگاه زنجان با بیان اینکه در فرآیند رشد عوامل مهمی دخیل هستند و در این بخش ژنتیک نقش تعیین کننده‎ای دارد، گفت: متاسفانه افراد زیادی برای افزایش قد خود جذب تبلیغات سودجویان می‌شوند که با عدم آگاهی از عوارض مصرف داروها مبتلا به امراض ناگوار و بدون درمان می‎شوند.

به گزارش لقمه، علی سیاح در گفت‌وگویی با بیان این مطلب، اظهار کرد: عامل ژنتیک نقش تعیین کننده‌ای در میزان رشد قد افراد دارد و به صورت وراثت در وی مشاهده می‌شود.

وی افزود: عوامل دیگر از جمله عوامل محیطی و داشتن سلامت عمومی بدن موارد مهم دیگری هستند که در فرآیند رشد قد نقش مهمی را ایفا می‎کنند که در این میان عامل خواب به تسریع در رشد قد کمک شایانی می‎کند.

سیاح تصریح کرد: غده هیپوفیز با ترشح هورمون رشد در بدن باعث افزایش طولی و عرضی استخوان می‌شود.این هورمون زمانی‌ که فرد به خواب عمیق فرو رفته است ترشح می‌شود. روزانه 50 درصد ترشح غده هیپوفیز در زمان خواب تولید می‌شود که خود با در نظر گرفتن ساعت مناسب زمان کافی برای خواب می‌‎تواند پس از ژنتیک، عامل مهمی در افزایش قد باشد.

وی یادآور شد: هرچند ورزش نیز در رشد قد موثر است اما این دیدگاه غلط در جامعه وجود دارد که ورزش را عاملی تعیین کننده در رشد قد افراد می‌دانند و به همین دلیل فرزندان خود را در کلاس‌های ورزشی خاص، ثبت‌نام می‎کنند.

سیاح در ادامه عنوان کرد: به افرادی که در حال رشد فیزیکی هستند، توصیه می‌شود با فعالیت در رشته‎های ورزشی مانند شنا، بسکتبال و والیبال که آسیب کمتری به صفحات رشدی بدن وارد می‎کنند، فعالیت کنند چراکه در صورت آسیب به صفحات رشد در بدن در رشد قد اختلاف به وجود می‎آید و خود دچار آسیب می‌شود.

وی به عوارض دارو‎هایی که در زمینه افزایش قد تبلیغ می‌شود، اشاره کرد و گفت: امروزه افراد در جهت افزایش قد به استفاده از داروهای هورمونی خطرناک روی می‌آورند که عوارضی از جمله خشن کردن چهره فرد، بزرگ شدن مچ دست، کلفت شدن پوست صورت و ... را به دنبال دارد.

این کارشناس در ادامه خاطرنشان کرد: مردم در ارتباط با افزایش قد باید از آگاهی لازم برخوردار باشند. لازم است از باورهای غلط در این زمینه دور باشند.
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7344 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 1558 ساعت: 6:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
3 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
7 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
8 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
آیا قورمه سبزی مامان پز اعتیادآور است؟ محققان در حال پیدا کردن پاسخی منطقی برای این سوال هستند.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.