طرز تهیه پودینگ هلو


هلو یکی از میوه ها خوشمزه است که در حال حاضر به آخر فصلش نزدیک می شود، بهتر است این پودینگ خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: 4 عدد
شیر: 400 میلی‌لیتر
شكر: 200 گرم
آرد: 75 گرم
اسانس هلو: 5 تا 6 قطره
هلوی تازه: 4 عدد
كمپوت هلو كه به شكل نصفه‌های هلو پخته شده: به میزان لازم
تخم‌مرغ كامل: 2 عدد
برای زرین كردن رویه یك عدد زرده تخم‌مرغ، چند قطره رنگ زرد زعفرانی، 2قطره اسانس هلو


روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر، آرد و اسانس هلو را با هم مخلوط كرده، شیر را آرام‌آرام به آن اضافه می‌كنیم و وقتی مخلوط یكدستی آماده شد، آن را روی حرارت می‌گذاریم و مدام به هم می‌زنیم تا غلیظ شود. وقتی كرم را از روی حرارت برداشتیم و كمی حرارت خود را از دست داد، هلوهای تازه را خرد كرده، داخل كرم می‌ریزیم. همزمان 3 تخم‌مرغ كامل را نیز اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم.

2. به هم زدن مواد در این مرحله فقط باید توسط لیسك باشد. مواد را داخل رمكین‌های تك‌نفره تقسیم می‌كنیم. اطراف رمكین‌ها داخل ظرف مخصوص فر آنقدر آب جوش می‌ریزیم كه تا نزدیك لبه رمكین‌ها را پر كند. به تعداد رمكین‌ها تكه‌های كمپوت هلو كه بهتر است هر كدام یك نصفه هلو باشد، داخل یك سینی فر چیده، روی آن را با مخلوط زرده تخم‌مرغ، رنگ زعفرانی و اسانس هلو توسط برس زرین می‌كنیم. هر دو سینی را حدود 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كرده‌ایم می‌پزیم.

3. پس از خارج كردن از فر، اگر روی پودینگ‌ها صاف بود كه یك نصف هلوی گریل شده روی آن قرار می‌دهیم که در این زمان آماده سرو است. اگر احساس كردیم كمی روی پودینگ گود شده، مواد داخل یكی از رمكین‌ها را داخل قیفی با ماسوره ساده ریخته وسط پودینگ‌ها یك حفره ایجاد می‌كنیم و از مواد با قیف وسط پودینگ تزریق می‌كنیم. این كار باعث می‌شود سطح رویی پودینگ كه احتمالا تو رفته بالا بیاید. سپس نصفه هلوی گریل شده را روی آن می‌گذاریم.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :زندگی ایده آل

کد: 7384 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر بازدید: 3987 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
4 پیش‌بینی کاهش قیمت سیب زمینی در روزهای آینده ۱۳۹۸ جمعه ۲۸ تير
5 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
6 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
7 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
8 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
9 نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند ومی تواند موجب بیماری کبد شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
10 ایران ۲۵۰ تن موز از فیلیپین وارد می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.