منشاء زنبور عسل کدام قاره است؟


محققان سوئدی در پژوهش اخیر خود در مورد منشأ پیدایش زنبور عسل دریافته‌اند که این حشره آفریقایی نیست.

getty images

به گزارش لقمه، برخلاف باور عموم که منشأ زنبور عسل را آفریقا می‌دانند تحقیقات جدید محققان دانشگاه اوپسالای سوئد نشان داده که سرچشمه این حشره آسیاست.

 

محققان با بررسی بر روی تنوع ژنوم زنبور عسل دریافتند این تنوع در آسیا بیشتر دیده شده است.

 

به گفته دانشمندان، زنبور عسل اروپایی یا زنبور عسل غربی با نام علمی Apis mellifera ، ابتدا در آسیا بوده و سپس به سرعت در سراسر اروپا و آفریقا ازدیاد یافته است.

 

متی وبستر، محقق دانشگاه اوپسالای سوئد اظهار کرد: زیستگاه اصلی این حشره آسیا بوده و بعدها به مناطق دیگر مهاجرت کرده است.

 

این مطالعه همچنین نشان داد تغییرات آب و هوایی به شدت در جمعیت زنبور عسل تاثیر داشته است.

 

نتایج این تحقیق در مجله Nature Genetics منتشر شده است.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :ایسنا

کد: 7397 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۵ مهر بازدید: 1999 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
5 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
6 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی برای روزهای ابتدایی آبان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
7 توصیه‌های سه روزه هواشناسی کشاورزی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
8 صادرات عسل تعاونی های زنبورداری ایران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 آمارگیری پرورش زنبور عسل از ۶ شهریورماه اجرا می‌شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 طرح آمارگیری از بهره‌برداران پرورش زنبور عسل کشور اجرا می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11 صنعت زنبورداری به کما می رود/اما و اگرهای واردات ملکه زنبور عسل ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگی...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
وقتی چاقی ژنتیكی می‌شود بعضی از كودكان به غذا علاقه نشان می‌دهند و بعضی خیلی زود سیر می‌شوند و از غذا خوردن دست می‌كشند.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.