صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
خوراک پاییزی ژاپنی ها
خوراک پاییزی ژاپنی ها
برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش از جمله نگهداری برگ ها برای یک سال در آب نمک پیش از سرخ کردن تهیه می شوند.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7491
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
بازدید:
3138
ساعت:
5:25 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند
۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3
اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب ۶
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
4
مرغ تری-یاکی کم نمک
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
5
طرز تهیهی املت به روش ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7
راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
8
کاری و برنج به سبک ژاپنی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9
تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای)
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10
لبنیات کم چرب مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون میشوند
خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...
چه بستنی و چهساندویچی بخوریم تا بیمار نشویم؟
لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسهها تعطیل میشود،...
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟
یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه میشود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوههای طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر میتوانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
افزایش قدرت باروری با گیاهان
اگر دچار مشکلات هورمونی و بینظمی قاعدگی هستید میتوانید به گیاهان اعتماد کنید. با ما همراه باشید تا با این گیاهان پرخاصیت آشنایتان کنیم.
آخرین نسخه برای کاهش سر درد
دردهای همراه با ضربان و تهوع نشانههای سردردهای میگرنی است. متخصصان استفاده از درمانهای خانگی را برای درمان دردهای میگرنی توصیه میکنند.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن
یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است