صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
خوراک پاییزی ژاپنی ها
خوراک پاییزی ژاپنی ها
برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش از جمله نگهداری برگ ها برای یک سال در آب نمک پیش از سرخ کردن تهیه می شوند.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7491
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
بازدید:
3178
ساعت:
5:25 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند
۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3
اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب ۶
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
4
مرغ تری-یاکی کم نمک
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
5
طرز تهیهی املت به روش ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7
راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
8
کاری و برنج به سبک ژاپنی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9
تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای)
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10
لبنیات کم چرب مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم
دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...
تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است
فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...
پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند
تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟
سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک مادهی غذایی آلرژیزا و آسیبرسان به دستگاه گوارش میباشد.
چه گوشتی بخریم؟
در این مقاله مقایسه 5 گوشت رایج در بازار انجام شده است.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی
پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟
پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است