صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
تریین خوراکی ها
>
ایده هایی برای تزئین بشقاب غذا
ایده هایی برای تزئین بشقاب غذا
تزئین غذا یا food art تقریبا در کشورهای دیگر رنگ و بوی خاصی دارد. این هنر یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7548
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
بازدید:
4352
ساعت:
5:12 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
فایده آهسته غذاخوردن و مبارزه با افزایش وزن
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2
بشقاب غذای سالم چیست؟
۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3
چطور در آشپزخانه بمانیم و چیزی نخوریم؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
4
میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
5
تغذیه سالم به سبک ترلان پروانه/ آشپزی را دوست دارم
۱۳۹۴ جمعه ۱ آبان
6
منوهای چندصدهزارتومانی افطار برای اعیان!
۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير
7
بشقاب هوشمندی که کالری غذاها را محاسبه میکند
۱۳۹۴ جمعه ۱۵ خرداد
8
نكات طلایی در طبخ و مصرف ماهی سالمون
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
9
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟
۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
10
بشقاب غذایمان سالم است؟
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تدابیر غذایی در فصل زمستان
هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...
تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است
فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...
بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید
دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود
مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا
پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئینهای کافی و ویتامینها و بهویژه آنتیاکسیدانها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتیاکسیدانها از قبیل پیشساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلولها نقش اساسی دارند.
با این دستورالعمل هر روز نیم کیلو لاغر شوید
با کمی جدیت و استفاده از یک تکنیک درست می توانید به مدت یکماه هر روز ۴۵۰ گرم از وزن خود را کاهش دهید.
انار؛ میوه پرخاصیت پاییزی
تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتیاکسیدان دارد. نقش آنتیاکسیدانها، حفاظت از بدن در برابر استرسها، آلودگیهای شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطانهاست.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است