مواد اولیه :
تخم مرغ پنج عدد پودرقند 1/4پیمانه وانیل 1/4قاشق چایخوری خامه فرم گرفته دو پیمانه نسكافه دو قاشق سوپخوری آب گرم یك قاشق سوپخوری پودركاكائو یك تا دو قاشق سوپخوری شكلات چیپسی به مقدار كافی بادام پرك و پودر كاكائو برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
قالب پاند كیك را با نایلون بپوشانید و به مدت یك ساعت داخل فریزر قرار دهید تا كاملا خنك شود. زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا كرده زردهها را با نیمی از پودرقند و وانیل بزنید تا سفید و كشدار شود. سفیدهها را نیز بزنید تا خشك و سفید شود و در هنگام زدن باقی پودرقند را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید تا كاملا فرم بگیرد. خامه، سفیده و زرده را با هم تركیب كنید. حالا مواد را به سه قسمت تقسیم نموده نسكافه را در آب گرم حل كرده یك قسمت از مواد را با نسكافه مخلوط كنید، قسمت دیگر را با پودركاكائو و باقیمانده را سفید نگه دارید. پلمبیر ساده را داخل ظرف ریخته و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار داده تا ببندد در این فاصله دو رنگ دیگر را در یخچال نگه دارید پس از بسته شدن پلمبیر روی آن شكلات بپاشید. سپس مایع نسكافه را روی آن ریخته مجددا 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا بسته شود. دوباره روی آن شكلات پاشیده و قسمت شكلاتی را روی آن بریزید، نهایتا دسر را به مدت 12 ساعت در داخل فریزر قرار دهید و موقع سرو در ظرف برگردانده و نایلون را بردارید.
نكته: در صورت دلخواه میتوانید از انواع میوه گلسه و مغزها در این دسر استفاده كنید.
آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی