روش تهیه نان و پنیر و سبزیِ مجلسی


نان و پنیر و سبزی، غذایی خوشمزه و خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. در زیر، دستور تهیه نان خوشمزه هم آموزش داده می شود.

مواد لازم برای تهیه نان:

آرد: 350 گرم (مقدار آرد تقریبی است)
خمیرمایه: یک قاشق مرباخوری (7 گرم)
شکر: یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: یک عدد
شیر گرم: سه‌چهارم پیمانه
روغن‌مایع: یک‌چهارم پیمانه


برای رومال کردن نان:

زرده تخم‌مرغ: یک عدد
شیر: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل نان‌ها:
سبزی خوردن:100 گرم
پنیر لیقوان: 200 گرم


طرز تهیه:

1-خمیر مایه خشک و شکر را داخل شیر گرم (دمای شیر باید به اندازه‌ای باشد که وقتی انگشت‌تان را داخل شیر می‌کنید، دست‌تان را نسوزاند) بریزید و سر ظرف را ببندید و 10 دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.

2- داخل یک کاسه بزرگ خمیر مایه فعال شده و تخم‌مرغ و نمک و روغن مایع را خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد را کم‌کم به ‌مواد اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به‌دست نچسبد (به خمیرتان بیش از اندازه آرد اضافه نکنید، چون خمیرتان سفت می‌شود).

3- این خمیر را 10 دقیقه خوب ورز بدهید تا سطحش صاف و کاملا نرم شود. یک کاسه بزرگ را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و روی کاسه را با پلاستیک فریزر یا پارچه تمیز بپوشانید و در یک جای گرم حدود یک ساعت‌ونیم استراحت بدهید.

نان و پنیر و سبزی

4- فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. الان خمیرتان استراحت لازم را انجام داده و حجم آن دو برابر شده است. با مشت حجمش را بخوابانید و به اندازه سه دقیقه خوب ورز دهید.

5- برای قالب زدن این خمیر به دو قالب گرد 6 و 9 سانتی‌متری احتیاج دارید. خمیرتان را به ضخامت یک سانتی‌متر با وردنه روی سطح کار پهن کنید (برای این خمیر نیازی نیست سطح کار آرد پاشی شود). اول با قالب 9 سانتی‌متری قالب بزنید بعد قالب 6 سانتی‌متری را داخل قالب 9 سانتی‌متری بگذارید و یک دایره از خمیر درست کنید. با این تفاسیر شما الان یک دایره به قطر 6سانتی‌متر دارید و یک حلقه تو خالی 9سانتی‌متری.

6- حالا حلقه 9 سانتی‌متری را به‌صورت مارپیچ بپیچانید و بعد دور دایره 6سانتی‌متری بگذارید؛ درست مانند یک دیوار. همه خمیرها را به همین صورت درست کنید و داخل سینی فر با فاصله بچینید. روی نان‌ها را با پارچه تمیز بپوشانید تا 15 دقیقه دیگر استراحت کند. به این صورت حجم خمیر دوباره دوبرابر می‌شود.

7-حالا برای رومال کردن نان، زرده را با شیر مخلوط کرده و با برس روی نان‌ها را به زرده آغشته کنید و اگر تمایل دارید تخم خرفه یا کنجد روی نان‌ها بپاشید.

8- نان‌ها را داخل فر بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه خوب برشته شوند. برای خوشرنگ شدن آنها می‌توانید گریل بالای فر را هم روشن کنید. همین که نان‌ها طلایی شد گریل را خاموش کنید، از فر درآورده و روی پنجره سیمی خنک کنید. در این فاصله که نان‌ها خنک می‌شوند، می‌توانید مواد داخل آنها را آماده کنید.

9- برای این کار سبزی خوردن را حسابی ساطوری کنید. پنیر را اضافه کنید و با چنگال این دو را به خورد هم بدهید. داخل نان‌ها را با مخلوط پنیر و سبزی پر کنید و در ظرف سرو بچینید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله سیب سبز

کد: 7593 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان بازدید: 4004 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
3 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
8 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن کنجد و سبوس برنج از فشار خون پیشگیری می‌کنند پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات خود دریافتند که ترکیب ر...

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
شادابی پوست با پرتقال پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.