دستور تهیه پیتزا با طعم انبه


کسانی که انبه را دوست دارند حتما از این پیتزا خوششان می آید.

مواد لازم

آرد سفید : دو پیمانه

مایه خمیر سریع : 10 گرم

آب ولرم : 2/3 پیمانه

روغن‌زیتون : چهار قاشق غذاخوری

انبه : یک عدد

کالباس دودی ورقه شده : 150 گرم

پنیر پیتزا مکعبی خرد شده : 150 گرم

گوجه‌فرنگی چری زرد نصف شده : 12عدد

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

 

دستور پخت

-آرد و مایه را به همراه کمی نمک در ظرف بزرگی بریزید و وسط آن را گود کنید.

-آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون درون مواد بریزید . آنها را با هم خوب مخلوط و روی سطح آن آرد بپاشید؛ سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

-خمیری که آماده کرده‌اید را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نم‌دار یا پلاستیک چرب شده بپوشانید .

-صبر کنید خمیر 30 دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.

-خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید.

-هر گلوله را با کمک انگشتان به صورت یک دایره به قطر 15 سانتی‌متر پهن کنید به طوری که لبه‌های آن کمی ضخیم‌تر باشد.

-انبه را پوست بکنید و هسته آن را درآورید . سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید.

-انبه خرد شده را به همراه کالباس روی خمیرها بچینید و روی آن ها پنیر خرد شده و گوجه‌فرنگی چری قرار دهید.

-نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

-باقیمانده روغن را روی مینی‌پیتزاها بپاشید و آن ها را به مدت 10 دقیقه درون فر 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپز آنلاین

کد: 7626 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۱ آبان بازدید: 3250 ساعت: 2:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت