نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی


پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، اگر از اهالی فضای مجازی و عضو شبکه های اجتماعی باشید با کلیپ پسربچه مازندرانی به اسم «امیر عباس» مواجه شدید که به سرعت در شبکه های اجتماعی منتشر شد و او را به شهرت ملی رساندآنچه که باعث توجه افکار عمومی به این کلیپ و محبوبیت آن شد را باید در دو چیز جستجو کرد. یکی لهجه شیرین و نمک ذاتی خود امیرعباس و لحن حرف زدنش و دیگری اسم بردن از کدوی سبز که در زبان مازندرانی به آن کچلیک می گویند.

 

 

انتشار گسترده این کلیپ در فضای مجازی و محبوبیت امیرعباس موجب شد تا کچلیک و خورشتی که از آن تهیه می شود به عنوان یک نوع غذا، جذابیت پیدا کند و خیلی ها به سراغ جستجوگرهای اینترنتی رفتند و واژه «کچلیک» را سرچ کردند و بالطبع با طبخ غذاهایی که از این میوه یا صیفی جات تهیه می شود آشنا شدند.

 

جالب اینکه یکی از رستوران های شهر بابل در مازندران که زادگاه امیرعباس است نیز «نون با کچلیک» را به عنوان منوی جدید خود در سال 96 اعلام کرد و به تبلیغ آن پرداخت.

 

با توجه به اصول تبلیغات و کارکردهای رسانه ای که پخش این کلیپ دارد می توان حدس زد که نون با کچلیک یا تهیه انواع غذاهایی که با کدوی سبز قابل طبخ است در مرکز توجه افکار عمومی قرار گرفته و حالا دیگر این ماده غذایی بیش از گذشته شناخته شده و می تواند از یک غذای محلی و شمالی به مناطق دیگر ایران نیز گسترش یافته و به منوی بسیاری از رستوران ها و مراکز تهیه غذا دست کم در همان منطقه شمال که اتفاق در طول سال با بیشترین حجم مسافر از سایر نقاط ایران نیز مواجهه است،تبدیل شود.

 

آنچه که فراتر از پخش این کلیپ و در پس کارکرد سرگرم کنندگی آن وجود دارد عنصر آگاهی بخشی و تبلیغ درباره یک ماده یا الگوی غذایی است. این کلیپ به طور ناخواسته موجب معرفی و معروفیت یک نوع غذا شد که پیش از آن چندان شناخته شده نبود و همین تجربه نشان می دهد که چگونه می توان از ظرفیت رسانه ها به ویژه رسانه های مجازی در معرفی، تبلیغ و ترویج یک نوع ماده غذایی یا الگوی غذایی بهره برد و با یک استراتژی غذایی به وجوه بازاریابی و بازارسازی آن پرداخت.

 

امروزه صنعت سرگرمی سازی این امکان را فراهم کرده تاز ظرفیت و ظرافت های آن برای رونق و بهبود کسب و کار استفاده کرد و این کلیپ به طور ناخواسته،کارکردهای آن را اثبات کرد. از این رخداد مجازی می تواند الگوبرداری کرد و با ایده پردازی های سرگرم کننده به معرفی و تبلیغ یک محصول پرداخت.

 

صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود پرداخته و از این طریق به گسترش و بهبود بازار خود کمک کنند. از طریق همین کلیپ که با هشتگ «نون با کچلیک» یا «کچلیک» هم قابل ردیابی است این ماده غذایی در افکار عمومی شناخته شد و بالطبع بازار فروش جدیدی برای صاحبان رستوران و حتی تره بارفروشی ها فراهم شد تا مردم نون با کچلیک را تجربه کنند. این یعنی تبدیل شدن «نون با کچلیک» به یک «استراتژی غذایی».

 
نویسنده: سید رضا صائمی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10959 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 8495 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
3 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
7 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند شما می‌توانید به طور طبیعی و با روش‌های خانگی مثل تغییر رژیم غذایی با روش پسر دار شدن آشنا شوید.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!