روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد


یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.

 به گزارش لقمه، دکتر علی یوسفوند، بیان کرد: امروزه اکثر مردم از مشکلات گوارشی رنج می‎برند و در این میان بیماری سوء‎هاضمه دارای بیشترین مراجعه‎ کننده برای درمان است. در واقع می‎توان گفت که مهم‌ترین عامل ایجاد این بیماری، عادت‎های غلط غذایی است.

این متخصص بیماری‎های داخلی تصریح کرد: سوء‎هاضمه با افزایش اسید معده همراه است که سوزش سر دل، حالت تهوع، سرفه، تنگی‎ نفس و احساس داغی قفسه سینه از جمله مهم‌ترین علائم این بیماری هستند. بهترین راه پیشگیری از ایجاد این بیماری، تصحیح عادات غذایی است. بهتر است به همراه غذا، آب ننوشید و تا دو ساعت بعد از صرف غذا نیز دراز نکشید.

وی گفت: رژیم غذایی حاوی ادویه‎جات، ترشی، انواع فست‎فودها، غذاهای سرخ‎ کردنی، کاکائو، شکلات، نسکافه، قهوه و چای داغ و پررنگ حتما اصلاح شود و در بیماران دارای سوء‎هاضمه مصرف نشود.

این متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد: تعداد مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی رو به افزایش است و نگران‎کننده‎تر این است که سن مبتلایان به زیر 50 سال رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7679 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 3666 ساعت: 10:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قاسمی از شبکه شما به سلامت رفت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
2 افزایش قیمت برنج وارداتی زمینه ساز ورود قاچاق ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
3 شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
4 دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد
5 برندهای برتر ایرانی بخشی از ثروت و اعتبار ملی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
6 خواستگاری مجری مشهور در کافی شاپ! ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ دي
7 گزارش تصویری از برداشت تمشک ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
8 گزارش تصویری افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری در مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير
9 مسابقات عکس سفره‌ها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفره‌ها ۱۳۹۲ شنبه ۱۵ تير
10 نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.