صادرات کیوی افت کرد/ افزایش تولید نارنگی و لیموشیرین


عضو اتحادیه باغداران از افت صادرات کیوی نسبت به پارسال خبر داد و گفت: صادرات کیوی به روسیه فعلا در حد حرف است و عملا صادراتی به روسیه نداشته‌ایم.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو درباره آخرین وضعیت تولید، قیمت و صادرات کیوی گفت: برای امسال افزایش تولید قابل توجهی برای کیوی داشته‌ایم و به طور میانگین در باغ‌ها قیمت این میوه بین 1100 تا 1500 تومان است که دراین واقع پایه قیمت کیوی است.

وی ادامه داد:‌ کیوی جزو محصولات قدیمی ایران نیست و از حدود 50 سال پیش کشت آن در برخی باغ‌ها شروع شده که البته هر سال از نظر تولید، درصدی افزایش دارد.

شادلو با مقایسه وضعیت صادرات کیوی تصریح کرد: سال گذشته صادرات قابل توجهی داشتیم اما در حال حاضر وضعیت خوبی در صادرات کیوی نداریم و با افت صادرات نسبت به پارسال روبرو هستیم.

عضو اتحادیه باغداران درباره وضعیت تولید مرکبات از جمله پرتقال عنوان کرد: در تولید مرکبات نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی داریم. سال گذشته هزینه های بیشتری برای تولید مرکبات صرف شد که در مسیر توزیع، بخشی از آن ضایع شد. اما امسال زمینه تولید مناسبی داشتیم؛ به گونه ای که برای نیاز داخلی مشکلی نداریم.

وی افزود: در مجموع در حوزه مرکبات از جمله نارنگی و لیمو شیرین افزایش تولید داشتیم اما در تولید پرتقال نسبت به سال قبل با مقداری کاهش روبرو بوده ایم. البته عمده برداشت پرتقال در آذر و دی انجام می شود. همچنین تدابیر مناسبی را برای ذخیره این میوه برای پایان سال در نظر گرفته ایم.

شادلو با اشاره به وضعیت صادرات مرکبات تصریح کرد: در هیچ سالی صادرات قابل توجهی در زمینه مرکبات نداشته ایم و امسال هم همین گونه است و شرایط داخلی را مدنظر قرار می دهیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7702 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر بازدید: 2897 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.