صادرات کیوی افت کرد/ افزایش تولید نارنگی و لیموشیرین


عضو اتحادیه باغداران از افت صادرات کیوی نسبت به پارسال خبر داد و گفت: صادرات کیوی به روسیه فعلا در حد حرف است و عملا صادراتی به روسیه نداشته‌ایم.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو درباره آخرین وضعیت تولید، قیمت و صادرات کیوی گفت: برای امسال افزایش تولید قابل توجهی برای کیوی داشته‌ایم و به طور میانگین در باغ‌ها قیمت این میوه بین 1100 تا 1500 تومان است که دراین واقع پایه قیمت کیوی است.

وی ادامه داد:‌ کیوی جزو محصولات قدیمی ایران نیست و از حدود 50 سال پیش کشت آن در برخی باغ‌ها شروع شده که البته هر سال از نظر تولید، درصدی افزایش دارد.

شادلو با مقایسه وضعیت صادرات کیوی تصریح کرد: سال گذشته صادرات قابل توجهی داشتیم اما در حال حاضر وضعیت خوبی در صادرات کیوی نداریم و با افت صادرات نسبت به پارسال روبرو هستیم.

عضو اتحادیه باغداران درباره وضعیت تولید مرکبات از جمله پرتقال عنوان کرد: در تولید مرکبات نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی داریم. سال گذشته هزینه های بیشتری برای تولید مرکبات صرف شد که در مسیر توزیع، بخشی از آن ضایع شد. اما امسال زمینه تولید مناسبی داشتیم؛ به گونه ای که برای نیاز داخلی مشکلی نداریم.

وی افزود: در مجموع در حوزه مرکبات از جمله نارنگی و لیمو شیرین افزایش تولید داشتیم اما در تولید پرتقال نسبت به سال قبل با مقداری کاهش روبرو بوده ایم. البته عمده برداشت پرتقال در آذر و دی انجام می شود. همچنین تدابیر مناسبی را برای ذخیره این میوه برای پایان سال در نظر گرفته ایم.

شادلو با اشاره به وضعیت صادرات مرکبات تصریح کرد: در هیچ سالی صادرات قابل توجهی در زمینه مرکبات نداشته ایم و امسال هم همین گونه است و شرایط داخلی را مدنظر قرار می دهیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7702 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر بازدید: 3002 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
جلوگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم ماهی خواری بر اساس مطالعات اخیر نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی گیاهی که شامل ماهی است عامل اصلی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ است.
نظافت پیشخوان کابینت و سایر وسایل آشپزخانه لقمه: برای نظافت پیشخوان، کابینت و سایر وسایل آشپزخانه می توان به نکات ظریفی توجه کرد تا زیباتر باشند.