طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ


زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: ‌ 50 دقیقه

مواد لازم برای 9 نفر:
آرد: یک پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
بیکینگ پودر:‌ یک و نیم قاشق چایخوری
سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه
روغن کانولا: یک چهارم پیمانه
شیر سویا: دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

• درون یک قالب 21در 21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

 

* طرز تهیه سس سیب:
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.
سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.
سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.


نقل از :تالار گفتگوی ایرانیان

کد: 772 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۱۳ اسفند بازدید: 6063 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز پخت نان رژیمی کدو ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور
2 7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۱ مرداد
3 طرز تهیه کوکویی فوق العاده رژیمی ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير
4 آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ اسفند
5 طرز تهیه گوشفیل خانگی ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ مرداد
6 رولت بستنی کاکائویی ۱۳۹۰ پنج شنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت