صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
نان
>
آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی
آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی
سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
مواد لازم:
آرد: 350 گرم
بکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
نمک:یک قاشق چایخوری
ماست: 150 میلیلیتر (10 قاشق سوپخوری)
مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
پودر قند: یک و نیم قاشق چایخوری
شیر ولرم: 150 میلیلیتر
طرز تهیه:
* ابتدا مایه خمیر، پودر قند و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و در جای گرمی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
* سپس آرد و بکینگپودر و نمک را با هم الک کرده در یک کاسه بریزید و بعد ماست و مایه خمیر را به آن بیفزایید.
* سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به مدت 4 ساعت خمیر را استراحت دهید.
* به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و گرد کرده، آن را با وردنه باز کنید تا به شکل دایره درآید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و خمیر را درون تابهای که با قلممو چرب کردهاید بیندازید تا دو طرف آن پخته شود.
* نان حاضر است.
نقل از :هنر آَپزی
کد:
3306
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ اسفند
بازدید:
4650
ساعت:
9:28 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قیمت انواع نان برای فروش در نانواییهای دولتی اعلام شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2
دستور تهیه کباب چیکن تیکا
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
3
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
4
کدام نان را باید انتخاب کرد؟
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند
5
افزایش کیفیت نانهای لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي
6
افزایش کیفیت نانهای لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
7
سنگک؛ محبوبترین نان صبحانه
۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد
8
نانهای سنتی نشان استاندارد دریافت میکنند؟
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۵ تير
9
مصرف مواد نشاستهای را کاهش دهید
۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خواص تغذیهای تخم پرندگان
وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان میشو...
اینها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود
در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی میکنیم که...
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش
«هل» به عنوان طعمدهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف میکنیم
پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
آیا آشپزی با باربیکیو میتواند عامل ایجاد سرطان باشد؟
آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمیزند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
میوه؛ سؤالات و نگرانیها
در موقع خرید میوهها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان میمانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین میکنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است