آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی


سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.

مواد لازم:

آرد: 350 گرم

بکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری

نمک:یک قاشق چای‌خوری

ماست: 150 میلی‌لیتر (10 قاشق سوپ‌خوری)

مایه خمیر: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر قند: یک و نیم قاشق چای‌خوری

شیر ولرم: 150 میلی‌لیتر

طرز تهیه:

* ابتدا مایه خمیر، پودر قند و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و در جای گرمی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.

* سپس آرد و بکینگ‌پودر و نمک را با هم الک کرده در یک کاسه بریزید و بعد ماست و مایه خمیر را به آن بیفزایید.

* سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به مدت 4 ساعت خمیر را استراحت دهید.

* به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و گرد کرده، آن را با وردنه باز کنید تا به شکل دایره درآید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و خمیر را درون تابه‌ای که با قلم‌مو چرب کرده‌اید بیندازید تا دو طرف آن پخته شود.

* نان حاضر است.

نقل از :هنر آَپزی

کد: 3306 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ اسفند بازدید: 4613 ساعت: 9:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت انواع نان برای فروش در نانوایی‌های دولتی اعلام شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2 دستور تهیه کباب چیکن تیکا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
3 نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
4 کدام نان را باید انتخاب کرد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي
6 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
7 سنگک؛ محبوبترین نان صبحانه ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد
8 نان‌های سنتی نشان استاندارد دریافت می‌کنند؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۵ تير
9 مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت