مصرف هورمون‌های تسریع کننده رشد در مرغداری‌ها صحت ندارد


معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: شائبه مصرف هورمون‌های رشد و تسریع کننده رشد در سطح مرغداری‌های گوشتی صحت ندارد.

به گزارش لقمه، حسین دهقانی افزود: بالا بودن سرعت رشد بافت عضلانی در مرغ‌های تحت پرورش به عوامل دیگری بستگی دارد.

وی، ظرفیت ژنتیکی نژادی مرغ تحت پرورش و استفاده از ترکیبات غذایی را از دلایل بالا رفتن سرعت هضم و حجم جذب غذا برشمرد و افزود: تحت پرورش بودن نژادهای اصلاح شده مرغ‌ها که از ظرفیت بالای گوشت‌آوری برخوردار هستند و مدیریت تغذیه از عواملی است که موجب تسریع در هضم، بالا بودن مقدار جذب و پایین آمدن ضریب تبدیل غذایی می‌شود.

دهقانی در خصوص ترکیبات غذایی استفاده شده در تغذیه مرغ‌های تحت پرورش تصریح کرد: پروبیوتیک، سیمبیوتیک، افزودنی‌های جیره غذایی شامل مکمل‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی و ترکیبات جازم سموم از جمله ترکیباتی هستند که در تغذیه مرغ‌ها استفاده می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی به اثرات این ترکیبات اشاره کرد و افزود: این ترکیبات از طریق ایجاد محیط اسیدی، مجال تداوم حیاط و فعالیت میکروب‌های بیماری زا را نمی‌دهد. فون میکروبی طبیعی روده که به طور طبیعی به عنوان جمعیت مقیم روده پرنده است از طریق این ترکیبات، ترمیم و تقویت می‌شوند.

دهقانی خاطرنشان کرد: از بین بردن باکتری‌های بیماری زایی که در ظاهر بیماری در پرنده ایجاد نمی‌کنند ولی در واقع از غذای پرنده در روده استفاده می‌کنند و تقویت سیستم ایمنی بدن پرنده از دیگر تاثیرات ترکیبات غذایی موثر در تغذیه مرغ‌هاست.

وی در خصوص تاثیرات پریبیوتیک گفت: پریبیوتیک‌ها با داشتن اسیدهای چرب با زنجیره متوسط از سوی باکتری های مفید مورد استفاده قرار گرفته و سبب تکثیر آنها می‌شوند. باکتری‌های مفید نیز از طریق تکثیر خود موجب بالا رفتن جذب ماده غذایی از دیوار روده می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی تصریح کرد: هر قطعه مرغ در قبال مصرف 1800 گرم جیره غذایی آن را به یک کیلوگرم گوشت یا افزایش وزن تبدیل می‌کند و این در شرایطی است که هیچگونه استرس های مرتبط با موارد پرورشی، بهداشتی و تغذیه‌ای وجود نداشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7756 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 2632 ساعت: 5:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار ۱۳۹۴ جمعه ۲۸ فروردين
3 آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور
4 با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد
5 چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
6 لاغری از درون با به کارگیری این دستورات ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن
7 كمی استرس برای سلامتی مفید است ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۷ تير
9 هشدار : مصرف «داروهای بدنسازی» اعتیاد آور است! ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن
10 5 سوال راجع به هورمون‌ها و چاقی ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

  کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
این زنان دچار مشکلات جنسی می شوند دیابت اختلالی است که در نتیجه بالا رفتن غیر طبیعی قند خون (گلوکز) ایجاد می شود.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.