مصرف هورمون‌های تسریع کننده رشد در مرغداری‌ها صحت ندارد


معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: شائبه مصرف هورمون‌های رشد و تسریع کننده رشد در سطح مرغداری‌های گوشتی صحت ندارد.

به گزارش لقمه، حسین دهقانی افزود: بالا بودن سرعت رشد بافت عضلانی در مرغ‌های تحت پرورش به عوامل دیگری بستگی دارد.

وی، ظرفیت ژنتیکی نژادی مرغ تحت پرورش و استفاده از ترکیبات غذایی را از دلایل بالا رفتن سرعت هضم و حجم جذب غذا برشمرد و افزود: تحت پرورش بودن نژادهای اصلاح شده مرغ‌ها که از ظرفیت بالای گوشت‌آوری برخوردار هستند و مدیریت تغذیه از عواملی است که موجب تسریع در هضم، بالا بودن مقدار جذب و پایین آمدن ضریب تبدیل غذایی می‌شود.

دهقانی در خصوص ترکیبات غذایی استفاده شده در تغذیه مرغ‌های تحت پرورش تصریح کرد: پروبیوتیک، سیمبیوتیک، افزودنی‌های جیره غذایی شامل مکمل‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی و ترکیبات جازم سموم از جمله ترکیباتی هستند که در تغذیه مرغ‌ها استفاده می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی به اثرات این ترکیبات اشاره کرد و افزود: این ترکیبات از طریق ایجاد محیط اسیدی، مجال تداوم حیاط و فعالیت میکروب‌های بیماری زا را نمی‌دهد. فون میکروبی طبیعی روده که به طور طبیعی به عنوان جمعیت مقیم روده پرنده است از طریق این ترکیبات، ترمیم و تقویت می‌شوند.

دهقانی خاطرنشان کرد: از بین بردن باکتری‌های بیماری زایی که در ظاهر بیماری در پرنده ایجاد نمی‌کنند ولی در واقع از غذای پرنده در روده استفاده می‌کنند و تقویت سیستم ایمنی بدن پرنده از دیگر تاثیرات ترکیبات غذایی موثر در تغذیه مرغ‌هاست.

وی در خصوص تاثیرات پریبیوتیک گفت: پریبیوتیک‌ها با داشتن اسیدهای چرب با زنجیره متوسط از سوی باکتری های مفید مورد استفاده قرار گرفته و سبب تکثیر آنها می‌شوند. باکتری‌های مفید نیز از طریق تکثیر خود موجب بالا رفتن جذب ماده غذایی از دیوار روده می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی تصریح کرد: هر قطعه مرغ در قبال مصرف 1800 گرم جیره غذایی آن را به یک کیلوگرم گوشت یا افزایش وزن تبدیل می‌کند و این در شرایطی است که هیچگونه استرس های مرتبط با موارد پرورشی، بهداشتی و تغذیه‌ای وجود نداشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7756 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 3044 ساعت: 5:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار ۱۳۹۴ جمعه ۲۸ فروردين
3 آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور
4 با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد
5 چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
6 لاغری از درون با به کارگیری این دستورات ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن
7 كمی استرس برای سلامتی مفید است ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۷ تير
9 هشدار : مصرف «داروهای بدنسازی» اعتیاد آور است! ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن
10 5 سوال راجع به هورمون‌ها و چاقی ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
بیخوابی با نوشابه های انرژی زا براساس نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدنی‌های انرژی زا موجب افزایش مشکل بی خوابی و بروز حالت عصبی در مصرف کنندگان آن میشود،‌در سال های اخیر مصرف نوشیدنی های انرژی زا در میان افراد از جمله ورزشکاران افزایش یافته که می تواند تاثیرات منفی قابل توجهی بر سلامت آنان داشته باشد.
تجویز رژیمهای غذایی غلط در برخی مطب ها مدیر اولین جشنواره "تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت" معتقد است که در برخی از مطبهای پزشکان رژیمهای غذایی تجویز می شود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.