رستوران نمک در شیراز


رستوران نمک در شیراز- خیابان عفیف آباد با طراحی ویژه و منحصر به فردی به زیربنای ١٥٠ متر مربع در دو طبقه واقع شده است.

 به گزارش لقمه، رستوران نمک در شیراز- خیابان عفیف آباد با طراحی ویژه و منحصر به فردی به زیربنای ١٥٠ متر مربع در دو طبقه واقع شده است.

طراحی پروژه با تحقیقاتی بر روی نوع مناسب نمك های محلی و تركیبات ان با صمغ های طبیعی شروع شد و در ادامه طراحی دیواره ها و سقف و پلكان جهت ایجاد نگاهی مدرن به غارهای نمكی انجام شد

نمك به عنوان قوی ترین و ایمن ترین عنصر طبیعی با خاصیت گند زدایی جهت طراحی یك رستوران با اهداف معماری سبز مورد توجه گروه طراحی امتیاز قرار گرفت. نمك طبیعی با انتشار یون های cl۲ و o۲ هوای پیرامون خود را تصفیه نموده و هوای الوده شهری را به نحوی فیلتر مینماید.

گروه طراحی امتیاز با توجه به قرار گیری معادن نمك طبیعی و دریاچه ها در نزدیكی پروژه كه از انها نمك تهیه میشود ، بر آن شد كه كل رستوران را از اشكال مختلف نمك چون پودر ، سنگ و لایه های فشرده نمكی بسازد.

طراحی پروژه با تحقیقاتی بر روی نوع مناسب نمك های محلی و تركیبات ان با صمغ های طبیعی شروع شد و در ادامه طراحی دیواره ها و سقف و پلكان جهت ایجاد نگاهی مدرن به غارهای نمكی انجام شد.در طراحی دیواره های داخلی و خارجی پروژه ایجاد حس پیوستگی فضایی و ایجاد فضایی مدرن و در عین حال نزدیك به طبیعت مد نظر بوده است.

دیواره ها و سكو های نشیمن با الهام از لایه بندی غارهای نمكی و به صورت مدرن طراحی شدند به نحوی كه پاسخگوی مراجعین رستوران و عملكرد های خاص آن چون اشپزخانه و كانتر فروش باشد.

طراحی پلكان علاوه بر تمامی نكات اجرایی می بایست در امتداد دیواره های شكل دهنده فضا باشد و امتداد فضای طبقه پایین را با حركتی پیچشی به طبقه بالا منتقل كند.

كف پله ها و صندلی ها و دستگیره درب ورودی از ذوب قوطی های نوشابه المینیومی جمع آوری شده از رستوران های پیرامون پروژه ، ریخته گری شدند.

قوطی های نوشابه بازیافتی نیاز به دمای ذوب پایین تری داشتند و مصرف انرژی را در عملیات ریخته گری كاهش می داد. كلیه میز ها از سنگ نمك طبیعی و توسط گروه طراحی امتیاز ، طراحی و ساخته شدند.

همچنین صندلی ها به صورت اختصاصی برای پروژه طراحی و با المینیوم ریخته گری شدند.همه اتصالات شیشه ها و دستگیره درب ورودی نیز برای این پروژه طراحی و ریخته گری شده است.

 



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :پورتال جامع ساخت و ساز

کد: 7792 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي بازدید: 3946 ساعت: 4:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت