برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید!


پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  هر چند برخی افراد از خوردن ماهی به بهانه بوی نامطبوع و داشتن تیغ پرهیز می کنند؛ ولی با این کار تنها و تنها خودشان را از یک منبع غذایی بی نظیر محروم کرده اند.
لاغری به پدیده و خواسته شایع این روزهای ما بدل شده است، خواسته ای که در عین دوست داشتنی بودن چندان سهل الوصول نیست. با این حال، مصرف برخی خوراکی ها و کنار گذاشتن بخشی دیگر تأثیر شگرفی در کم شدن وزن و رسیدن به اندام ایده آل دارد. در این میان، از ماهی یا هر خوراکی دیگری که دارای مقادیر قابل توجهی اسید چرب امگا 3 باشد می توان به عنوان یک عامل لاغری نام برد.
در واقع، اسیدهای چرب امگا 3 بر خلاف اسمشان جزء چربی های خوب دسته بندی می شوند و نقش مهمی در از بین بردن سلول های چربی مضر موسوم به چربی های سفید و تبدیل آنها به چربی های مفید بازی می کنند. طبیعتاً ماهی ها به عنوان یکی از منابع سرشار امگا 3 از چنین خاصیتی بهره مند هستند و خوراکی مناسب برای آنها که می خواهند وزنشان را کم کنند محسوب می شوند.
از طرف دیگر، ماهی ها میزان چربی های خوب را که به موازات بیشتر شدن سن در بدن کاهش می یابد افزایش می دهند و از این طریق مانع متراکم شدن چربی ها در دوران میانسالی می شوند.
یکی از تبعات افزایش سطح چربی های خوب مقاوم شدن بدن در برابر بسیاری از بیماری ها سخت از جمله: سرطان، سکته های قلبی و مغزی و التهاب های بدنی است. بنابراین، چندان عجیب به نظر نمی رسد که مردم در شرق آسیا نسبت به دیگر نقاط دنیا عمر طولانی تری دارند؛ راز این زندگی طول و دراز را باید در عضو ثابت سفره غذایی آنها یعنی ماهی دانست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :شفقنا

کد: 8592 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۴ دي بازدید: 2729 ساعت: 9:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
2 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
5 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 اعلام قیمت امروز میوه و تره‌بار و مرغ و انواع ماهی ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
11 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  رابطه آب سرد و سکته قلبی آب سرد سبب اسپاسم و گرفتگی رگ های قلب می شود و خط...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.