توسط کشاورز بادرودی صورت گرفت
تولید شلغم‌های 5 کیلویی


یک کشاورز بادرودی موفق به تولید و برداشت شلغم علوفه‌ای پنج کیلویی در این شهر شد.

به گزارش لقمه، عباس آقاجانی کشاورز ساکن منطقه بادرود که در مزرعه خود شلغمی پنج کیلویی تولید کرده است در این‌باره به خبرنگار فارس گفت: شلغم علوفه‌ای را برای خوراک دام‌های شخصی در مزرعه اکبرآباد کشت کردم.

این کشاورز استفاده از بذر مرغوب و رسیدگی مناسب را علت موفقیت خود در تولید و برداشت این محصول دانست.

همچنین مدیر مرکز خدمات کشاورزی بادرود نیز به خبرنگار فارس گفت: علت افزایش وزن این محصول استفاده از کود حیوانی و حاصل‌خیزی زمین و همچنین آبیاری منظم، کافی و شخم عمیق است.

احمدعلی مختاریان‌پور تصریح کرد: همه ساله کاشت شلغم علوفه‌ای در شهر بادرود در بین کشاورزان برای مصرف دامداری‌ها در این شهر انجام می‌شود و این گیاه علوفه‌ای در طول زمستان تا اوایل بهار به مصرف دام می‌رسد.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 7819 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي بازدید: 2664 ساعت: 12:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 تقویت سیستم‌ایمنی بدن با مصرف شلغم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ آذر
3 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
4 معجزه‌گر درمان سرماخوردگی وسرفه های خشک ، شلغم است/شلغم گیاهی ضد سرطان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
5 توصیه‌های تغذیه‌ای برای رفع کم‌خونی ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
6 بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
7 هر روز شلغم بخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۶ اسفند
8 غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن
9 بفرمایید دسرهای سبزیجاتی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
10 خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  آب سرد کبد را چرب می‌کند یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکی‌های سرد را موج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.