واردات خاموش شکر و اعتراض وزارت کشاورزی


در حالی که واردات شکر علیرغم ممنوعیت، در دی ماه نیز انجام شده است وزارت جهاد کشاورزی نسبت به این اقدام اعتراض خود را اعلام کرد.

به گزارش لقمه، واردات شکر از ابتدای امسال با دستور وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر اشباع انبارها از این محصول و بی نیازی از واردات، ممنوع شد اما واردات آن همچنان ادامه یافته است؛ به گونه‌ای که در دی ماه نیز 14 هزار و 200 تن شکر تصفیه نشده به ارزش شش میلیون و 400 هزار دلار از کشورهای مختلف وارد شد که البته از نظر وزنی 89.38 درصد و از نظر ارزشی 90.85 درصد نسبت به دی سال گذشته کاهش داشته است.

 

گرچه واردات شکر که در 10 ماهه نخست امسال حدود 822 هزار و 600 تن به ارزش 377 میلیون و 500 هزار دلار بوده است روند کاهشی حدود 30 درصدی را نشان می‌دهد اما وزارت جهاد کشاورزی واردات این محصول را از ابتدای امسال ممنوع اعلام کرده بود و این ورود خاموش از ثبت سفارش‌های انجام شده در گذشته صورت گرفته است.

 

عباس کشاورز - معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی - در این زمینه به ایسنا گفت: وزارت جهاد کشاورزی طی نامه‌ای اعتراض خود را به ادامه واردات شکر اعلام کرده و به نظر می رسد ثبت سفارش‌های گذشته دلیل این واردات باشد که البته نباید صورت می گرفت.

 

البته بهمن دانایی - دبیر انجمن کارخانه‌های قند و شکر - نیز در این باره گفته بود به دلیل اشباع انبارهای کشور از محل تولید داخلی و واردات، نیازی به ادامه واردات وجود ندارد البته در این شرایط برخی با ارائه اطلاعات نادرست به دنبال ادامه واردات بودند که وزیر جهاد کشاورزی با اقدام به موقع مانع آن شد.

گرچه وزارت جهاد کشاورزی همواره نسبت به ادامه واردات شکر و دیگر محصولات اساسی مانند برنج اعتراض و آن را ممنوع کرده است اما مسوولان این وزارتخانه باید راهکاری اساسی برای جلوگیری از سودجویی برخی از واردکنندگان و بر هم خوردن تعادل بازار این محصولات بیندیشند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7877 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن بازدید: 1876 ساعت: 7:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
7 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
8 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
9 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با نوشیدن قهوه، از افسردگی‌تان بکاهید كارشناسان علوم پزشكی دانشكده بهداشت عمومی هاروارد اعلام كردند: نوشیدن قهوه، خطر افسردگی را كاهش می‌دهد.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.