واردات خاموش شکر و اعتراض وزارت کشاورزی


در حالی که واردات شکر علیرغم ممنوعیت، در دی ماه نیز انجام شده است وزارت جهاد کشاورزی نسبت به این اقدام اعتراض خود را اعلام کرد.

به گزارش لقمه، واردات شکر از ابتدای امسال با دستور وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر اشباع انبارها از این محصول و بی نیازی از واردات، ممنوع شد اما واردات آن همچنان ادامه یافته است؛ به گونه‌ای که در دی ماه نیز 14 هزار و 200 تن شکر تصفیه نشده به ارزش شش میلیون و 400 هزار دلار از کشورهای مختلف وارد شد که البته از نظر وزنی 89.38 درصد و از نظر ارزشی 90.85 درصد نسبت به دی سال گذشته کاهش داشته است.

 

گرچه واردات شکر که در 10 ماهه نخست امسال حدود 822 هزار و 600 تن به ارزش 377 میلیون و 500 هزار دلار بوده است روند کاهشی حدود 30 درصدی را نشان می‌دهد اما وزارت جهاد کشاورزی واردات این محصول را از ابتدای امسال ممنوع اعلام کرده بود و این ورود خاموش از ثبت سفارش‌های انجام شده در گذشته صورت گرفته است.

 

عباس کشاورز - معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی - در این زمینه به ایسنا گفت: وزارت جهاد کشاورزی طی نامه‌ای اعتراض خود را به ادامه واردات شکر اعلام کرده و به نظر می رسد ثبت سفارش‌های گذشته دلیل این واردات باشد که البته نباید صورت می گرفت.

 

البته بهمن دانایی - دبیر انجمن کارخانه‌های قند و شکر - نیز در این باره گفته بود به دلیل اشباع انبارهای کشور از محل تولید داخلی و واردات، نیازی به ادامه واردات وجود ندارد البته در این شرایط برخی با ارائه اطلاعات نادرست به دنبال ادامه واردات بودند که وزیر جهاد کشاورزی با اقدام به موقع مانع آن شد.

گرچه وزارت جهاد کشاورزی همواره نسبت به ادامه واردات شکر و دیگر محصولات اساسی مانند برنج اعتراض و آن را ممنوع کرده است اما مسوولان این وزارتخانه باید راهکاری اساسی برای جلوگیری از سودجویی برخی از واردکنندگان و بر هم خوردن تعادل بازار این محصولات بیندیشند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7877 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن بازدید: 1842 ساعت: 7:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
2 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
3 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
8 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
10 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.